torstai 26. maaliskuuta 2015

Mites tämä nyt näin?
Tällaiset kevätkelit täällä. Itse kaivaudun syvemmälle sohvaan lukemaan puutarhakirjoja, mutta talo tärisee hevosten leikkiessä ja laukatessa tuossa ulkopuolella. Vaikka voisi ajatella olevan märkää ja ikävää, niin ei. Ne ottaa elämästä kaiken ilon irti ja niiden elämä näyttää olevan suorastaan riemukasta. 

Ulkona on nyt lunta polveen saakka ja lumisateen on ennustettu jatkuvan ensi yöhön. Itse meinasin äsken jäädä katolta tulleen lumivyöryn alle noita kuvia ottaessani, kun varmasti muutama sata kiloa lunta jysähti ihan nenän eteen. Mustarastaskin on hakeutunut hämillään pihapiiriin ja räystäiden alle suojaan.

Ihan pakko laittaa tähän loppuun nyt tämä jokakeväinen pikku-Idan taistelulaulu. Ei tästä tule mitään, ellei joku nyt laita vähän vauhtia kevääseen :)2 kommenttia:

 1. Niinpä... Ei tämän näin pitänyt mennä. Oslossa on tänään kärvistelty liikennekaaoksen kourissa. Minä katselen toiveikkaasti sääennustetta, joka lupaa vesisadetta lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi lumi on vanhan lumen surma, sanoo vanha kansa, mutta kyllähän tuota nyt sulatellaan jonkin aikaa - täällä tuli uutta lunta hyvinkin puoli metriä. Onneksi sade on nyt tauonnut. Ainakin hetkeksi.

   Täällä ei varsinaista kaaosta ollut, mutta haasteita kylläkin. Onneksi tilalla on omat traktorit ja muut vermeet, niin ei tarvinnut koko päivää kahlata. Koirien kanssa kävin kunnon kahluulenkin (välillä lunta oli puoleen reiteen) ja olin kyllä n i i n maitohapoilla muutaman kilometrin jälkeen, että huomenna saattaa tuntua… Ja menin vielä nurin loppumetreillä ja siitäkin saattoi jotain pikkuruhjeita syntyä - sen näkee huomenna :).

   Mutta eiköhän se tästä :). Ensi viikolla on kaunista.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!