tiistai 19. elokuuta 2014

Pieniä murheitaTiedättekö, kun välillä joutuu elämässään sellaiseen imuun, että asiat eivät mene ihan putkeen? Tavarat hajoaa, tekniikka tökkii, terveyskin pettää ja kaikki tuntuu kovin hankalalta. Joskus se on vain tunne, mutta joskus tällaisia aikoja tulee ihan oikeasti.

Suomen reissu alkoi ihan hyvin. Oli tällä kertaa lippu oikeaan koneeseen ja kaikki meni sujuvasti. Kunnes ensimmäisenä iltapäivänä Suomessa söin K-kaupan valmissalaatin. Loppuloma menikin sitten ruokamyrkytyksen kourissa eikä se edes riittänyt, vaan jouduin pidentämään lomaani parilla päivällä ja ostamaan itselleni tolkuttoman kalliin uuden paluulipun. Lääkäriä en pystynyt edes ajattelemaan, joten matkavakuutus tulee tuskin avuksi.  

Se hyvä tuossa "lomassa" oli, että pääsin ainakin totaalisen irti näistä kuvioista ja oikeastaan ihan kaikista kuvioista. En huolehtinut kertaakaan näiden eläinystävieni vointia tai mitään muutakaan Norjaan liittyvää. Enkä miettinyt siis yhtään mitään kun keskityin pitämään edes vähän keltaista jaffaa sisälläni. Lauantaina vähän toivuttuani katsoin siskoni kanssa koko "Ylpeys ja ennakkoluulo" tv- sarjan putkeen (lomani huipentuma...), ja kun palasin sunnuntaina kotiin, tuntui, että olin ollut pois monta viikkoa. Eli oikeastaan ihan hyvä loma. En tiedä, olenko kovinkaan virkistynyt, mutta levännyt ja irtautunut näistä Norjan murheista kyllä. Totaalisesti.

Kännykkä ei toimi edelleenkään ja verkkopankkiinkaan en pääsee. Lattialämmitys yskii ja muuta pientä. Mutta ei mitään vakavampaa. Nyt olen kuitenkin kotona, melkein terve, eläimet voivat hyvin ja olivat silminnähden iloisia paluustani. Asiat on enemmän hyvin kuin huonosti. 

Voi tietysti keskustella, onko nyt kesä, loppukesä, syyskesä vai mikä, mutta kyllä se kuulkaa syksyltä ainakin tuntuu. Ulkona on kymmenen astetta lämmintä, vettä lorottaa ja luonnon värit alkavat kellastua. Saatan tosin muuttaa vielä mieltäni joku aurinkoinen ja lämmin päivä. Nyt on kuitenkin villasukat jalassa ja kynttilät palaa. Vaikka kuinka olisi eteläeurooppalaisten lomakausi parhaimmillaan :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!