torstai 7. toukokuuta 2015

Muokkailua ja vähän infoa

Vanha banneri palasi - oli sitä ikävä. Se kuvaa jotenkin niin hyvin tätä paikkaa ja tätä elämää täällä. Muutenkin vähän muokkailin ulkoasua ja pahoittelen siitä mahdollisesti aiheutunutta häiriötä. 

Saattaa myös olla, että tänne sivupalkkeihin ilmestyy jatkossa vähän mainoksia. Pahoittelen jo etukäteen, jos se jotakuta häiritsee. Kokeilen ainakin, miltä se tuntuu ja miten se toimii. Teksteissä maksettua tuotemainontaa ei edelleenkään ole. 

Muistutan vielä, että Saman otavan alla on instagramissa, joten tervetuloa seuraamaan kaikki halukkaat ja kiinnostuneet. Löytyy nimellä Saman otavan alla tai linkkinä tuolla oikeassa sivupalkissa.

Täällä sataa lorottaa edelleen ja maisema muuttu koko ajan vihreämmäksi, mutta ei sinne hirveästi viitsi lähteä kuvailemaan, joten kuvat ovat siltä taannoiselta pieneltä metsäseikkailulta tuonne lähimetsään.

Nyt lohisoppaa syömään (sopii tähän keliin) ja sitten taidekerhon ateljeeseen kokeilemaan uusia juttuja :). 

Mukavaa torstaita!

4 kommenttia:

 1. Tuo sinun bannerisi on kyllä upea! Ja eivät häiritse mainokset ainakaan minua;)
  Kiitos muistutuksesta - löysin kuin löysinkin instagram-tilisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, vähän se on iso, mutta toisaalta siinä näkyy hyvin tän paikan jylhyys ja mittasuhteet :). Ja kiva, että löysit instagramin - vähän sitä vielä opettelen, mutta eiköhän se siitä...

   Poista
 2. Eivät häiritse mainokset minuakaan. Otin ne itse jokin aika sitten sivupalkkiin ja pari tuttavaa katosi lukijalistoilta ?! Ihanat kuvat sinulla taas :) Oikein hyvää ja vihertyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisia ne saattaa häiritä, mutta hassua, että just tuttavia. Luulisi, ettei sellainen nyt kavereita häiritse? Itsekin kyllä vähän mietin sitä mainosjuttua ja mietin vieläkin, mutta voihan sitä kokeilla. Itseäni ne eivät toisten blogeissa häiritse.

   Toisaalta ei ne mainokset taida haluta tänne tulla - ei oikein onnistu. Googlelta tuli kohtelias sähköposti, että voisitko ystävällisesti varmistaa kaikki asetukset, ennen kuin lähtetät yhtään uutta pyyntöä :D. Taidan tietää, mikä siinä mättää, mutta nyt väsyneenä ei kannata tehdä yhtään mitään :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!