tiistai 5. toukokuuta 2015

Joka kuritta kasvaa vai miten se meni?

Täällä viherkasvit virittelee keväthuumassa omiaan ja kissat ovat siirtyneet uuteen vuorokausirytmiin. Kello neljän aikoihin aamuyöllä linnunlaulu lähentelee suoranaista kakofoniaa ja kissat ovat sitä mieltä, että on aamu ja pitää herätä. Sillä ei ole mitään merkitystä, että kupit on täynnä ruokaa. Tavarat putoilee yöpöydältä, päällä hypitään tai vieressä kehrätään niin, että linnunlaulukin peittyy. Ja jos päästää omat adrenaliinit kohoamaan, niin sitten ei nukuta enää itseäkään. 

Hevoset ovatkin sitten saaneet parina aamuna aamuheinät jo ennen kuutta, ja kyllähän nämä kevätaamut ovat suorastaan huumaavia. Kissat ovat ihan oikeassa. Ja linnut. Sateen jäljiltä pilvet roikkuu matalalla ja joka aamu maisema on aavistuksen vihreämpi. 

Nyt kuitenkin nukuttaa ja tehot ovat tiessään. Pitänee mennä aikaisemmin nukkumaan, että jaksaa herätä. Neljältä. Ja jos joku kissaton ajattelee, että laita makuuhuoneen ovi kiinni, niin ei auta. Pahentaa vain :).

4 kommenttia:

 1. Meillä kissat "pääsee" eteisverannalle neljän jälkeen, kun emäntä ei vielä silloin jaksa nousta ylös :)
  Nukun yläkerrassa, niin en kuule sinne oven raapimista tai "hylätyn" kissan naukumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei valitettavasti ole sellaista mahdollisuutta - näitä ei saa edes kahden oven taakse. No uskon ja luotan siihen, että tämä on vain siirtymävaihe, ehkä ne kohta rauhoittuu. Näin päivällä niitä näyttää kyllä nukuttavan...

   Poista
 2. Kissat tuntuvat osaavan tuon herättämisen taidon, mutta mikäpäs sitä on keväällä herätessä, kun on valoisaa. :) Mun blogissa olisi haaste sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne todellakin osaavat sen. Usein aika lempeästi mutta sinnikkäästi :). Lämmin kiitos haasteesta!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!