maanantai 4. toukokuuta 2015

Kiinnostaisiko loma Valdresissa?

Minua on lähestytty joskus sähköposteilla tämän asian tiimoilta, olen itsekin asiaa suunnitellut pitkään ja nyt ajattelin ryhtyä tuumasta toimeen ja kysyä kiinnostusta. Tämä on tällainen alustava kysely, ei vielä varsinainen tarjous. Vähän viime tipassa - pahoittelen.

Kiinnostaisiko sinua ja ystäviäsi esim. pitkä viikonloppu (to-ma) tai ma-pe täällä meillä heinä-elokuussa?  Mahdollisesti myös syyskuussa. Joko ratsastuksen merkeissä (edellyttää vähintään kohtuullista ratsastustaitoa kaikissa askellajeissa, tällä hetkellä max 4 henkilöä), tai jonkin muun teeman ympärillä. Vaikkapa vaellusta, nuotiokahveja, mindfulnessia, saippuan tekoa, yhdessäoloa. Hyvää ruokaa ja juomaa. Rentoutumista. Uintiretkeä vuoristojärvelle. Täällä on mahdollisuuksia monenlaisiin elämyksiin.

Majoitus vanhassa Stabburissa (toinen kuva ylhäältä), jossa majoitus aittatasoa, mutta erittäin mukavat sängyt ja paljon tunnelmaa. Käytössä moderni suihku ja WC. Erityisen kylmällä tai sateisella säällä mahdollisuus majoittua lämpimissä tiloissa.

Jos olet kiinnostunut omatoimilomasta tai autoilet täällä päin, stabburet on myös käytössä. Silloinkin mahdollisuus aamiaiseen, sovittaessa myös lounaaseen/päivälliseen tai muuhun sovittuun ohjelmaan. Tuossa pellon takana virtaa myös yksi eteläisen Norjan parhaita taimenjokia.

Piltingsrud Gard sijaitsee kahden tunnin ajomatkan päässä Gardermoenin lentokentältä, lentokenttäkuljetus voidaan tarvittaessa järjestää. Ohjelmasta ja reissun pituudesta riippuen hinta täysihoidolla lentokenttäkuljetuksineen asettuisi jonnenkin 500 euroa/hlö (ratsastusviikonloppu) seutuville. 

Linkin Piltingsrud Gardin sivuille löydät täältä.

Jos kiinnostuit, kysy ihmeessä lisää kommettiboksissa tai sähköpostilla samanotavanalla(at)gmail.com

9 kommenttia:

 1. Upean näköistä! Mahtavat maisemat. Pistän korvan taa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on hienoa. Ja aika lailla kaikki versiot on mahdollisia ja sovittavissa. Ja hintakin aina sen mukaan :).

   Poista
 2. Onko tarjous voimassa vielä tulevinakin kesinä? Nyt loma buukattu jo liiankin täyteen.

  VastaaPoista
 3. Monen loma saattaa olla tässä vaiheessa jo täyteen buukattu - olen vähän myöhään liikkeellä tämän kanssa.
  Seuraavista kesistä en osaa vielä sanoa mitään :). Mutta jos vain asun täällä ja kaikki menee niin kuin suunniteltu on, niin kyllä varmaan.

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostaisi jos vain asuisin Suomessa (tai muualla lahempana). Jos asiaan tulee muutos tulevaisuudessa ja alkaisit tallaista toimintaa jarjestamaan, niin mukana ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sulla on vähän pitkä matka… mutta ehkä joskus?

   Poista
  2. Ehkapa :) Oisi ihan mun juttu nimittain!

   Poista
 5. Jaa..aa.....kenties :) Nyt otan kyllä puheeksi ukkelin kanssa, sillä loma on vielä vähän avoin. Hardanger on buukattu loman alkuun, mutta sen jälkeen ei mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulkaa Valdresin kiertomatkalle. Täällä riittää näkemistä :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!