perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hyvää naistenpäivää!
On ihanaa tuntea olevansa joskus palvottu, mutta muistetaan aina palvoa myös itse itseämme! Joka päivä, ainakin vähän. Ja muistetaan, että onni tai arvomme ihmisenä ei riipu ulkoisista asioista.
 
ps. Arvi Lind oli verrannut suomalaista naista suomenhevoseen, mistä monet olivat kovasti närkästyneet. Itse otin sen kohteliaisuutena. Suomenhevonen on kaunis, luotettava, uskollinen, monipuolinen, työteliäs, sinnikäs ja vaikka mitä. Mutta osaa olla tosi pelottava, jos sitä kohdellaan huonosti :).
 
Ja vähän samaa sarjaa on kertomus seitsemän merta purjehtineesta vanhasta ruotsalaisesta merimiehestä, jolta kysyttiin, missä on maailman parhaat naiset. Kuulemma Suomessa. Missään muualla nainen ei suutele ja tee metsässä klapeja yhtä suurella intohimolla :D.
 
Hyvää Naistenpäivää meille kaikille me ihanat Naiset!
 
 
ps. täällä on muutto menossa... siitä lisää myöhemmin!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa muutto- ja naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tuula! Pääsin illalla naistenpäiväsaunaan!

   Muutto jatkuu edelleen. Tämä on tällainen "prosessimuutto" :) - ajan nyt omalla autolla vähitellen. Maanantaina lähden Suomeen kahdeksi viikoksi ja sen jälkeen viedään sitten huonekalut ja on se ihan varsinainen muutto. Mutta mahdollisimman paljon pientä ja kevyempää jo nyt. En vain malttais lähteä Suomeen, olisi niin kiva jäädä laittamaan tuota uutta asuntoa...

   Poista
 2. Tämä blogin uusi ilme näyttää kivan raikkaalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mi, mukava kuulla! Itsekin olen nyt aika tyytyväinen, se edellinen oli vielä vähän sellainen harjoitelma... On tässä vieläkin pientä hiomista - kunhan ehtii :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!