tiistai 13. tammikuuta 2015

Kukkuu :)


Tässä kävi vähän samalla tavalla kuin joulusiivouksen kanssa. Piti vähän ehostaa blogia, mutta päädyin tekemään niin isoja muutoksia, että taidot loppuivat kesken. Mutta periksihän en anna. Sitten tulikin flunssa ja muita kiireellisiä juttuja tielle, joten en ole alkua pidemmällä. Blogi on vain onnellisen sekaisin ja sekainen. Tulin kuitenkin ilmoittautumaan välillä, koska ne muut jutut vievät nyt sen verran aikaa, että tämän siivous vähän siirtyy. Niin kuin sen joulusiivouskin :).

Tänne on kuitenkin tullut reilusti lunta tässä välillä. Ollut kauniita lumisia päiviä ja pikkupakkanen. Hienoja kelejä. Valo lisääntyy jo selvästi. Yhtenä päivänä olin koirien kanssa umpihankikävelyllä tuolla pellolla ja tulin takaisin vasta viideltä. Eikä ollut säkkipimeää, hämärää ainoastaan! Sama aamulla, kun käyn ruokkimassa hevoset: taivaanrannassa alkaa sarastaa jo seitsemän jälkeen. 

Nyt ei muuta, nautitaan talvesta. Yritän saada tätä blogia vielä vähän ehompaan kuntoon. Kunhan ehdin. Yhtäkkiä on olevinaan hirveä kiire ja melkein stressi...


10 kommenttia:

 1. Kauniit maisemat ja kuvat! Kivoja siivoushetkiä - blogin, ja niiden joulusiivojen kanssa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se joulusiivous siirtyi ensi jouluun :D. Ja tuleehan tässä kevätsiivous vielä siinä välissä. Tai ainakin juhannussiivous... Blogin yritän saada vähän nopeammin kuosiin :)

   Poista
 2. No kukkuu! Minä yritin parina päivänä tulla postauksia lukemaan, jotka kyllä näkyivät mun seinällä, mutta klikkauksen jälkeen tulinkin vaan teksti et tämä blogi on yksityinen...olin pettynyt :(
  Ihanaa, että se olikin vaan päitystä!!!

  Upeat kuvat olet taas meidän iloksemme laittanut.
  Oikein ihania talvikelejä, lumimyräkkää on perjantaille ainakin tänne meille luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut suorastaan satumaisen kaunista. Otin nuokin kuvat kännykällä tuosta pihalta kun olin kauppaan lähdössä… kissa hyppäsi istumaan olkapäälle, joten oli vähän hankalaa :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu näille maisemille ja keleille :). Täällä on nyt suorastaan henkeäsalpaavan kaunista!

   Poista
 4. Tosiaankin! Valo lisääntyy, illasta sen huomaa. Pimeys ei putoa niin aikaisin. Kauniita, kylmiä kuvia! Kiitos! Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo lisääntyy selvästi. Päivällä aurinko nousee vuorten takaa ja paistaa jo pihaan saakka. Nytkin on vielä ihan valoisaa, vaikka kello on yli neljä.

   Poista
 5. Teillä onkin oikein kunnolla lunta :) Minäkin kävin täällä koputtelemassa, kun oli blogi kiinni. Vähän ajattelinkin, että sisustat uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen muka laittanut sinne sellaisen tekstin, että "päivitän blogia", mutta eihän se kuulemma näy… No ehkä te olette jo oppineet, mistä on kyse jos yhtäkkiä menee ovi hetkeksi kiinni. Menee nimittäin taas tässä joku päivä kunhan saan tuon bannerin askarreltua :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!