keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Aurinko armas!


Kuten eilen jo mainitsin, aurinko on palannut laaksoomme. Kävin tänään vierailulla tuolla naapuritilalla, siellä entisessä mökissäni. Laakso tekee tässä kahden kilometrin matkalla sellaisen mutkan, että päivän aurinkoinen aika on siellä paljon pidempi kuin täällä meillä. Välillä on ikävä tuota maisemaa ja tuota pihapiiriä!

Mutta kyllä täälläkin aurinko jo hetken pilkisti ja sai hevoslauman nuorison heittäytymään hangelle aurinkoa ottamaan - se on varma kevään merkki. 

Tänään taas muistin, miksi oikein asun täällä :).

6 kommenttia:

 1. Voin "maistaa" tuon ilman raikkauden. Onnittelen, on ihastuttava elinpiiri Sinulla. Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tila ja sen pihapiiri on kyllä kaunein kaikista!

   Poista
 2. Voi kunpa sen aurinko tulisi tännekin. En jaksa enää tätä myrskyä, joka jatkuu yötä päivää. Tänään jouduin kotiin ajaessani sellaisen raekuuron alle, että luulin jo auton vahingoittuneen. Salamat säestivät hakkaavia rakeita ja taivas oli muuten niin musta, niin musta. Tuo kuva on kaunis, niin rauhaisan ja raikkaan oloinen. Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku myrskyn "jämä" tuli tänään tännekin. Tuuli oikein kunnolla ja pyrytti vaakasuoraan. Nyt on onneksi taas selkeä taivas. Tuntuu kyllä oudolta kun läpi talven säätiedotuksissa varoitetaan ukkosista.. onko se siellä teillä tavallista vai onko tämä talvi jotenkin poikkeuksellinen?

   Poista
 3. Oi vau aikamoinen paikka siellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun aikoinaan muutin tuohon pihapiiriin ja huokailin maisemia, niin vanha isäntä vaan mutristeli suutaan kädet housun taskuissa. Totesi, että kun tätä on koko elämänsä katsonut, niin ei se näytä miltään erityiseltä. Yritän kovasti olla tottumatta näihin maisemiin ja toistaiseksi minuakin edelleen huokailuttaa näiden vuorten kauneus :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!