lauantai 31. tammikuuta 2015

Kukkuu taas kerran

No nyt blogin ulkoasu on ainakin siisti jos se ei nyt niin ainutkertaisen erityinen olekaan. Ei vain tekniset taidot riitä kummempaan. No, ehkä se on kuitenkin se sisältö, joka ihmisiä kiinnostaa. 

Vaikka itse kyllä tunnustaudun melkoiseksi esteetikoksi. Luen joitain blogeja lähinnä sen takia, koska ne on niin kauniisti toteutettu ja niissä on hienoja kuvia - ruotsalaiset bloggarit ovat tässä mielestäni erityisen taitavia. Toisaalta luen myös blogeja, joissa nämä ulkoasuasiat eivät ole ollenkaan keskeisiä, mutta teksti vie mennessään...

Piti leipoa teille norjalainen kakku, "Suksesskake", mutta siitä nyt ei tullut ihan suksess, niin jää esittelemättä :D. Sitäpaitsi kun sitä lusikalla raavin suoraan kakkuvuoasta, niin se oli niin (ällöttävän) makea, että pitänee etsiä toinen resepti jos sitä vielä yritän. Norjalaiset rakastavat kakkujaan ja leipovat mielellään, mutta nämä täkäläiset kakut ovat usein niin tolkuttoman makeita, että ainakin tällaisella suomalaisella hapannaamalla meinaa jäädä suu auki… 

Kuvat ovat viime tammikuulta, mutta koska tänään olisi tullut ihan samanlaisia kuvia, niin en vaivautunut ulos kameran kanssa. Lunta riittää siis edelleen.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Blogisi on ihan kiva. Itsekin ajattelin vähän pelkistää blogiani, kunhan meidän 14v kerkeää äitiä auttamaan. hän kun on ihan haka näissä blogi hommissa. Talvisia terkkuja hepoille ja kissoille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä saatais mullekin sellainen 14-vuotias :D. Tää on just sellainen ihan kiva, tai ainakin ihan siisti, mutta en jaksa ottaa siitä nyt paineita - en nyt vain saanut banneria onnistumaan.

   Kerron terveiset ja annan rapsutukset :).

   Poista
 2. Mä niin tykkään tästä blogistasi ja hevosrakkaana ihmisenä rakastan näitä heppakuvia. Blogeja on monelaisia, mutta henk.koht. en jaksa pelkkiä sisustusblogeja, vaan etsin maisemia, eläimiä ja tarinoita, sellaisia sekalaisen tavaran blogeja.
  Mulla ei ole myöskään tuo suksess oikein ollut mikään suksess - pari kertaa olen tehnyt. Mutta makean nälän se vie kyllä :) Hyvää helmikuun alkua sinulle ja nelijalkaisille kavereillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :). Kyllähän tämän blogin "idea" onkin jokin muu kuin pelkät kauniit kuvat. Mulla itsellä on vaan myös tosi vahva visuaalinen ja esteettinen puoli, joten juutun ihan liiaksikin miettimään sitä, miltä tämä blogi näyttää, ja sitten turhaudun, kun en saa siitä mieleistäni. Osaan olla todellinen pilkunviilaaja joissain asioissa. Sitä on tosin ulkopuolisen vähän vaikea uskoa - ei nimittäin tämä koti näytä ihan pilkunviilajaan kodilta just nyt :D.

   Sisustusblogeissakin on eroja. Jotkut ovat tosi "tyhjiä", eikä niitä jaksa katsella, vaikka kuvat olisivat kuinka hienoja. Toiset kuitenkin osaavat tehdä sisustupainotteisiinkin blogeihin sellaista särmää, että niitä jaksaa ja haluaa lukea (tai katsella). Tai ehkä ne on enemmänkin sellaisia lifestyle-blogeja.

   Joskus pitää oikein paneutua noiden hevosten kuvaamiseen. Alussa heiluin tuolla paljonkin kameran kanssa, mutta nyt kun hevosista on tullut "arkipäivää" unohdan niiden kuvaamisen…

   Joo suksess vei kyllä todellakin makeannälän… kummasti se kuitenkin hupeni tuolta jääkaapista ja oli kylmänä oikein hyvää. Siihen löytyy kyllä varmaan sellainenkin resepti, jossa sokeria ja voita on vähän säännöstelty - tuossa mun reseptissä niitä oli aika reilulla kädellä...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!