maanantai 2. helmikuuta 2015

Kevättä rinnassa - ainakin perunoilla ja hevosilla.
Valo hiipii päivä päivältä syvemmälle huoneisiin ja tekee varjoja seinille. On helmikuu ja kevät kurkkii vuorten takaa.

Perunat tietävät sen jääkaapin pimeydessä ja alkavat työntää ituja. Elvira (hevonen) tietää sen ja kävelee Tindenin perässä ja kerjää huomiota. Kun Tinden yrittää sitä ystävällisesti vähän haistella, tulee kaviosta. Tinden vain huokaisee ja siirtyy syrjemmälle. Se tietää, että ei tässä ole tarkoitus tapella vaan ihan jotain muuta. Se tietää myös, että se ei voi asiaa auttaa. Ei auta kuin kärsiä: keväisin rouvista tulee ailahtelevaisia. Varsinkin Elvira valitsee itselleen joka kevät uuden  poikaystävän näistä ruunapojista, eikä se rooli ole mikään kadehdittava. Elvira kun ei ole ihan helppo tyttöystävä :).


6 kommenttia:

 1. Keväthurmaa - niin hevosilla kuin pian kissoillakin - jopa meidän pallittomalla Viiru-vanhuksellamme <3

  VastaaPoista
 2. Nuo hevoset? Oletko kaiken ikäsi touhunnut heppojen kaa? Isoja kavereita, mua vähän pelottavat. - Mutta pojantytär lähti opiskelemaan etelään,- ja otti hevosensa mukaan. Onnistui kun tallipaikka löytyi läheltä. Kevät tulee, sen vanha eukkokin täällä saarella huomaa! Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan kaiken ikäni mutta en ollenkaan koko ajan. Ensimmäisellä ratsastuskurssilla olin varmaankin jo 6-vuotiaana ja lapsena sittemmin joka kesä, mutta nyt aikuisena välissä on ollut pitkiä taukoja. Mutta veto hevosten luo on ollut kova koko ajan. Ja kyllä minäkin hevosia saatan vähän pelätä, mutta en enää näitä viittä, ollaan jo niin ystäviä :). Näiden viiden "päähoitajaksi" päädyin kyllä ihan kohtalon oikusta - se ei kuulunut suunnitelmiini kun Norjaan muutin :).

   Hevoset on hienoja eläimiä ja olen tosi kiitollinen, että saan jakaa elämäni näiden kanssa!

   Kevät tulee ja täällä on nyt ihan täydellinen kevätpäivä -aurinko helottaa täydeltä taivaalta! Piti vetää verhot eteen kun häikäsee :).

   Poista
 3. Elvira on topakka ja hauska tyttö,saispa joskus poikaystävän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvira on hurmaava pakkaus :). Se on sitäpaitsi vielä niin nuori, että ehtii vielä hyvin saada poikaystävänkin joku kaunis päivä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!