maanantai 24. marraskuuta 2014

KeittiöpicassoOlen joskus maininnutkin, että kuulun paikalliseen taidekerhoon. Ensi viikonloppuna on kahdessakin kylässä joulumyyjäiset, ja meillä siellä pöytä. Näytettävää tai myytävää ei kuitenkaan ole oikein kenelläkään meistä, joten pistin taulutehtaan pystyyn tänne ruokapöydän ympärille. Ei ihan fiksua - tiedän vanhastaan. Eilen oli kuitenkin sellainen ajokeli ja niin paljon märkää lunta, että en viitsinyt lähteä kokeilemaan, josko ryhmän ateljeeseen pääsisi autolla pihaan asti ja vielä poiskin. 

Nyt on sitten pöytä maalissa ja kissa maalissa, mutta onneksi myös yksi taulu maalissa. Parketti toistaiseksi ei. Ja aika monta pohjustettua maalauspohjaa. 

Nämä vuoret ovat piirtyneet sieluuni ja niitä yritän saada siirtymään kankaalle. Vähän pitää vielä hioa ilmaisua, mutta pikkuhiljaa sinne päästään. Jos vaikka saisi jonkun taulun myytäkin. Saa nähdä.

Ja tässä luovassa prosessissa mulla käy vähän samalla tavalla kuin niiden tekemättömien töiden kanssa. Pää on niin täynnä kuvia, että ei enää tiedä mistä aloittaa ja ei sitten aloita mistään. Mutta yritän pitää ajatukset kasassa ja pysyä nyt noiden vuorten maalaamisessa. 

Kahvi maistuu hyvältä, vesiasade on tauonnut, lumet rymisee alas katolta ja täällä näkyy sininen taivas!

Mukavaa viikkoa!

ps. jos joku miettii, kuinka paljon aikaa tällaisen postauksen kuvaamiseen ja kirjoittamiseen menee, niin tämä syntyi puolessa tunnissa. Ja siis valokuvien ottaminen mukaan luettuna. Jos nettiyhteys toimisi nopeammin, niin ei menisi sitäkään. Joten ei niin hirveän paljon aikaa - tässä se syntyy kahvia juodessa. Kunhan on vain inspiraatio ja jotain kirjoitettavaa. Ja sitä ei aina ole ( ja välillä on sitten liikaakin... )

4 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen asenne ja postaus tänne kaamoksen keskelle, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :). Heti kun näkyy edes vähän sinistä taivasta, olo on positiivisempi.

   Poista
 2. Onnea myyjäisiin! Vuoret ovat hyviä malleja, pysyvät paikoillaan, mutta vaihtavat väriä valon mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näistä Norja vuorista tiedä - saattavat vaihtaa myös muotoaan, niin kuin tässä menneenä syksynä on huomattu :D.

   Ei vaan nämä vuoret on NIIN hienoja ja just valo saa ihmeitä aikaan. Sen kun oppis kunnolla siirtämän kankaalle...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!