torstai 4. syyskuuta 2014

Aamutoimia
Jokapäiväiset aamutoimet nykyään. Kello soimaan kuudelta. Knekten takaisin tarhaan pihalta kuljeksimasta, ennen kuin naapurit tulevat huolestuneena kolkuttelemaan ovelle. Tänään ei tarvinnut kovin kuikuilla, missä se on: se seisoi ikkunan takana ja kurkki sisään :). 

Vaatetta päälle, Knekten takaisin tarhaan ja sitten lähdetään katsomaan josko aita on rikki, vai onko se taas vain "vahingossa" lipsahtanut aidan tälle puolelle. Juni seuraa kosketusetäisyydellä - nämä tämmöiset on johtajatammojen hommia. Muut seuraavat perässä. 

Henkeäsalpaavan kaunita aamuja ja hienoja hetkiä. Laakson päällä lepäävä aamusumu. Rannasta lentoon lähtevä haikara. Hevosillakin vielä yön sumua silmissään. 

Hetkittäin toivon, että olisi kunnon kamera mukana, mutta mikään kamera ei voi tallentaa sitä sieluuni piirtyvää kuvaa äänineen ja tuoksuineen. Olin taas hetken täydellisen onnellinen.

Viimeisissä kuvassa Tinden. "Han er en spesiell hest" totesi naapurin hevosmies. Niin on.

6 kommenttia:

 1. Hauskoja heppoja. Ne on vähän niin kuin mun kissat, niiden mielestä kello kuusi on hyvä aika herätä. Ne tassuttelevat mun päällä tai kutittavat viiksillään naamaa. Sumu kuva on kaunis . Ihan on vaaleapunaista sumua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hevoset on lopultakin ihan yhtä persoonallisia kaikkine ominen juttuineen kuin kissat tai koirat. Harvalla on vaan mahdollisuutta elää niin lähekkäin niiden kanssa, että pääsee näkemään kaikki kummalliset jutut :).

   Poista
 2. Hanne, sulla on semmoinen taito pakata tunnetta sanoihin, että aika usein tulee ihan kyyneleet. Niin nytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi… Tunnen niin pakahduttavaa onnea ja iloa näiden hevosten ystävyydestä, että se tulee varmaan teksteissä läpi… Mulla tulee kyyneleet silmiin joka kerta kun katson tuota Tindenin kuvaa. Tai mietin ikkunasta kurkkivaa Knekteniä. Tai mietin Junia, joka kävelee perässäni kuin liimattuna turpa selässäni kiinni. En tiedä mitä olen tehnyt, että olen ansainnut tällaisen lahjan ja mahdollisuuden jakaa elämäni näiden hevosten kanssa…. Olen siitä kyllä niin kiitollinen - vaikka välillä väsyttääkin :).

   Poista
 3. Upeita maisemia, Norja on minusta kaikkein kaunein maa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norja on kaunis maa - ja mullakin on monta kaunista paikkaa vielä näkemättä :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!