lauantai 13. syyskuuta 2014

Telepatiaa

Syksyn sumuiset aamut paljastavat kaikenlaista. Kaikki kiinni kaikessa ja yhteydessä toiseen hienon hienoin seitein. Yleensä niitä ei näe, mutta siellä ne ovat. 

Ja ihan samalla tavalla me kaikki ollaan yhteydessä toisiimme, luontoon ja universumiin. Vaikka niitäkään lankoja ei aina näe, se ei tarkoita sitä etteikö ne siellä olisi. Toinen soittaa juuri kun ajattelit. Ottaa puheeksi asian, jota juuri mietit. Tulee vastaan, juuri kun tarvitset. Tai sitten avaat juuri oikean kirjan, juuri oikeasta kohdasta ja juuri oikealla hetkellä. Päädyt huomaamattasi oudolle nettisivulle, josta saat vastauksen kysymykseesi. Saat sähköpostin juuri oikealta ihmiseltä. 

Näitä tapahtuu yhä useammin ja yhä selvemmin ainakin omassa elämässäni. Samaa kertovat monet ystävät. Elämä on täynnä ihmeellisiä yhteensattumia. Niitä on vain niin paljon ja usein, että ne eivät voi olla pelkkiä sattumia. Tuntuu, että pitää olla melkein varovainen puheidensa ja ajatustensa kanssa, koska viestit tuntuvat menevän perille ihan sanattomastikin. Toisaalta saat vastauksen ja neuvon kun sitä tarvitset.

No eihän siinä mitään. Täytyy vain pitää mieli kirkkaana ja puhtaana. Ajatella hyviä ja positiivisia ajatuksia jatkuvan murehtimisen sijaan. Puhua ja ajatella ihmisistä hyvää selän takana. Harkita tarkkaan, mitä toivoo. Ihan helppo juttu, eikö?

Vaatii vähän harjoittelua. Nukahdin liian aikaisin ja heräsin liian aikaisin ja maailma ei näytä kovin valoisalta paikalta puoli neljä aamuyöllä. Mikä taika siinäkin oikein on? No, ehkäpä sain ajatusmyrskyn käännettyä miellyttävämpää suuntaan :). Nyt kettu huutaa ulkona. Jätän aamuyön valvomisen sille ja yritän palata vielä hetkeksi unten maille ja kauniiden unin pariin. Ja sitten herätä kauniiseen lauantaiaamuun. Sitä samaa toivon teille. 

4 kommenttia:

 1. Joka syksy ihmettelen kastepisaroiden leikkiä hämähäkin verkoilla ja ihmettelen sitäkin, miten kosteus paljastaa verkkojen paljouden. Olen ihan yhtä ihastunut kuvaamaan niitä kuin sinäkin (ja tietty niistä löytyy kuvia blogistanikin). Verkot ovat kauniita!

  Kiitos myös ajatuksistasi ja sanoistasi; näin minäkin ajattelen. Yritän löytää kaunista ympäriltäni ja kääntää asiat positiivisiksi, sillä kaikilla asioilla ja ihmisillä on myös myönteiset puolensa. Turhanpäiväinen negatiivisuus syö hirvittävästi energiaa ympäriltään.
  Onnellista, aurinkoista syksyviikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysaamut ovat tosi kauniita!

   Tuo "positiivinen ajattelu" on hankala termi, kun se ymmärretään usein vähän väärin. Kyse kun ei ole sellaisesta hampaat irvessä hymyilystä ja tyhjästä "kaikki on ihanaa"-hokemisesta. Kyse on siitä, mihin omia ajatuksiaan suuntaa. Elämässä ja ympärillä olevissa ihmisisissä kun on aina sekä hyvää että huonoa, ja on ihan mahdollista harjoitella, mihin sitä oman huomionsa kiinnittää. Niihin negatiivisiin vai positiivisiin puoliin asioita ja ihmisiä. Mutta ei se ole aina ihan helppoa ja saattaa vaatia harjoittelua. Ensin pitää yleensäkin olla tietoinen omista ajatuksistaan ja tunnistaa oman mielensä liikkeet - sitten niihin vasta voi vaikuttaa.

   Kaunista syyspäivää sinullekin - täällä ainakin on upea syyspäivä!

   Poista
 2. Ensivisiitillä, oli ilo löytää blogisi, sain paljon pohtimisen aihetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit ja kiva että herätti ajatuksia - tervetuloa! Tulen varmasti myös vastavierailulle, vähän kävin jo vilkuilemassa :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!