sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Ajan kulku
Taas vierähti viikko, en tajua. Aika menee niin älyttömän nopeasti. Mulla oli tuolla kaapissa purkillinen vitamiineja, jotka on jäänyt syömättä. Just katsoin, että niissä on vielä käyttöaikaa jäljellä, ja kun tänään katsoin uudestaan, että paljonko sitä vielä oli, niin ne oli mennyt vanhaksi 2013! Mihin se kolme vuotta katosi???

Tämä kesäkin on kohta mennyt. Tai riippuu toki vähän syksystä, mutta tässä eräänä aamuna oli kyllä jo niin syksyn kuulautta ilmassa, että alkoi vähän ahdistaa. Jos tästä kesästä meinaa nauttia, niin se on tehtävä nyt. Tänään. Ei kannata odottaa sitä kunnon kesän alkamista, vaan on lähdettävä liikkeelle. Koskaan ei nimittäin aika kulu niin nopeasti kuin sohvalla istuessa ja miettiessä, että mitähän sitä tekisi vai tekisikö vasta huomenna.

Ja niinpä riuhtaisin itseni ylös, lähdin metsään lenkille ja törmäsin lähes ensi metreillä niihin kanttarelleihin, joita olen täällä jo neljä vuotta metsästänyt. Kävelin tunnin tosi reippaasti, paluumatkalla keräsin kanttarellit fleecen sisään, söin vatsan täyteen mustikoita ja metsämansikoita ja kävin rapsuttamassa hevoset. 

Laskut on edelleen maksamatta ja pyykit pesemättä, mutta ne ehtii. Pyörähdän tässä vielä kasvimaatarkastuksella, niin tämä oli lopulta oikein hyvä kesäpäivä.  Ja bloginkin sain päivitettyä.
TallennaTallenna

4 kommenttia:

 1. Kyllä! Päivät kuluu, samoin viikot. Ja yhtäkkiä vuodetkin. Pitää vaan muistaa nauttia jokaisesta päivästä, eikä odottaa huomista tai syksyä tai ensi kesää. Alle desse dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet. Stig Johansson.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on välillä suorastaan pelottavaa, millä vauhdilla aika menee. Ja mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin se kuluu. Tik tak, tik tak., tik tak... :D.

   Poista
 2. Luonto täynnä syksyn juhlaa!
  Kauniin eteerisiä kuvia ja maisemia.
  Kanttarellejä olisi ihana kerätä ja tehdä sienikastiketta!

  Lempeää syyskuuta täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on hienoa aikaa. Tosin me saatiin tänne intiaanikesä yli 20 asteen lämpötiloineen. Mutta syksyltä näyttää silti. Lempeitä lämpöjä sinnekin!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!