perjantai 22. heinäkuuta 2016

Hei hulinaa sano halinen

Loma loppui kertarysäyksellä ja työt meinaa nyt vähän häiritä vapaa-aikaa. Kuuden päivän työputki, josta puolet ihan uudessa ja tosi vaativassa paikassa. Lukemattomia avaimia, koodeja, salasanoja, uusia ihmisiä, nimiä ja käytäntöjä. Onneksi Norjassa ovet ei yleensä mene lukkoon kuin avaimella - muuten olisin lukinnut itseni ulos jo monta kertaa.

Ja jotta aika ei kävisi pitkäksi, just tähän kuuden päivän työputkeen ajoittuu myös pesti eläintenhoitajana muiden lomaillessa. Kaksi hevosta, kaksi koiraa, viisi kissaa ja kahdeksan kanaa. Kolmen kultakalan isäntäperhe tuli onneksi tänään kotiin. Toisella koirista tietenkin vielä juoksuaika ja juuri ne kriittiset päivät, joten se on ihan vahdittava. Erinäinen nippu avaimia tässäkin pestissä, ja koko ajan tunne, että olen varmaan unohtanut jotain... joku eläin nyt varmasti nääntyy janoon jossain oven takana, kun en ole muistanut sitä hoitaa...

Tältä illalta on hevoset paijattu ja öljytty, koirat ruokittu ja ulkoilutettu, kissat ruokittu ja kanatkin istuvat kiltisti rivissä orrellaan, joten nyt voi hetken rentoutua. Ainakin yrittää.

No kaksi työpäivää vielä jäljellä, siten on yksi vapaapäivä ja lomailijatkin saapuvat kotiin lemmikkiensä luokse. 

6 kommenttia:

 1. Onpas sinulla ollut vauhdikas ensimmäinen työviikko. Minä jatkan vielä lomailua. Tai oikeastaan vasta aloitin sairasloman jälkeen. Tai aloitan maanantaina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vähän turhan paljon liikkuvia osia tässä viikossa :D. Onneksi huominen eli se kuudes työpäivä peruuntui :)

   Poista
 2. Huh, mikä vastuu ja suma. Tsemppiä ja menköön viimeisetkin päivät hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli varsinainen suma kyllä. Edelleen mulla on tunne, että olen unohtanut jonkun eläimen jonnekin nälkiintymään...vähän kuin jossain painajaisessa. Pitää koko ajan luetella mielessä kaikki hoidokit läpi :D.

   Poista
 3. Ohhoh! Miten ihmeessä Sulle kertyy koko kylän elukat vahdittaviksi!!!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa se! Iloksenihan mä niitä hoidan, mutta nyt vaan meinasi olla liikaa muistettavaa. Ja kun maine tästä vielä kasvaa, niin saa nähdä miten ensi kesänä käy :D.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!