maanantai 6. huhtikuuta 2015

StilllebenToinen pääsiäispäivä - hiljaista ja rauhallista. Stillleben. Aamu mennyt palautuessa pitkästä illasta ja vähän huonosti nukutusta yöstä. Mutta mikäs oli valvoessa ja katsellessa kun täysikuu rakensi siltaa joen yli.

Pääsiäissuklaat on syöty ja jääkaapissa rahka odottaa turhaan pashaksi muuttumista - unohdin ostaa sokeria :). Pöydällä oleva narsissi ei ehtinyt kukkimaan. Me taidetaan viettää tuon narsissin kanssa vielä toinenkin pääsiäinen - voin juhlistaa sitten sitä sillä pashalla.

Ulkoilu on jäänyt ihan liian vähälle, mutta vielä sen asian ehtisi korjaamaan. Aurinko paistaa pilviverhon läpi ja sulattaa viimeisiä hankia. Kohta pääsee täälläkin haravoimaan. Mutta jo nyt metsään umpihangessa kahlaamatta.

ps. ei ole tarkoitus muuttua sisustusblogiksi jos sitä epäilette kaikkien sisäkuvien jälkeen. Seuraavaksi tulee kuvia vaikka lehmistä tai hevosista. Tai jostain.

4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat.
  Kuutamo oli kyllä upea ja valaisi meilläkin koko vuonon.

  Laita vaan sisustuskuviakin - tykkään kaikista kuvistasi, vaikka hevoset ovat tietysti lemppareitani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kun meinasi unohtua vastaaminen. Luin sun kommentin jo aikaisemmin, mutta en ehtinyt silloin vastata…

   Kiitos :). Vähän sellasia treenauskuvia tuon kameran kanssa. Sisusutuskuvia on kiva ottaa, kun siinä on suoranaista magiaa: koti näyttää kummallisen siistiltä kun kuvia voi sopivasti rajata. Mulla kun ei koti tahdo pysyä järjestyksessä kuin hetken, vaikka kuinka yrittäisin...

   Poista
 2. Tää sun blogi on tosi hienosti aseteltu! Sitä ihailen erityisesti. Mulla ei riitä kärsivällisyys eikä taito blogini muokkaamiseen, vaikka ohjeita kyllä on. Nuo ihanat isot kuvat! kiitos niistä ja tunnelmasta! Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olen aika esteetikko tällaisissa asioissa, mutta omatkaan taidot ei aina ihan riitä muokkaamaan tätä just sellaiseksi kuin haluaisin. Ehkä nämä asettelut alkaa olla kuitenkin kunnossa. Välillä tulee inspiraatioita, ja silloin on suorastaan kiva muokkailla ja opetella uusia juttuja, mutta aika usein ei jaksa kiinnostua pätkääkään :).

   Mutta nämä ovat tällaisia vähän ulkoisia juttuja, ja kyllä se tärkein on kuitenkin blogin sisältö. On paljonkin tosi kivoja ja suosittuja blogeja, joissa kuvat ja asettelut saattaa olla vähän miten sattuu, mutta ei haittaa mitään :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!