torstai 16. huhtikuuta 2015

...ja se haravalla kaiveli hampaitaan
Tänään oli hevosten hammaslääkäripäivä. Toimin hammashoitajana ja sitten vielä valvoin heräämössä. Koko päivä hurahti. Kun 600-kiloinen hevonen rauhoitetaan ja sitä joutuu vähän käsipelillä pitämään pystyssä ja päätä paikallaan, ja tämä kolmeen kertaan, niin voin sanoa, että nyt tuntuu kropassa.  

Mutta oli tosi mielenkiintoista olla mukana operaatiossa. Oli kiva eläinlääkäri, ja sain työntää käden hevosen suuhun ja kokeilla miltä hampaat tuntuu ennen ja jälkeen operaation. Vähän oli raspattavaa, mutta reikiä nolla. Ja hevoset oli n i i n kiltisti ja rauhallisesti! Kahden hammashoito jäi vielä toiseen kertaan, koska kaikki viisi eivät mahtuneet heräämöön yhtä aikaa.

Ihan mukava tapa viettää päivä, paitsi että olen lähdössä huomennaa Suomeen ja pakkaaminen ja siivoaminen ovat jääneet taas vähän viime tippaan - missä nyt ei tietenkään ole mitään uutta. Nyt juon tässä bloggailun lomassa iltakahvia ja yritän saada itseni hereille, jotta voin tehdä vielä viimeisen rutistuksen.

Kuvat on muuten eräältä aamulta kaksi vuotta sitten - menin vähän lian aikaisin antamaan aamuheiniä, niin ei porukka ei ollut vielä oikein herellä :). Ja hyvä esimerkki siitä, että edes hevoset eivät aina ole valokuvissa edukseen.

Mulla on Suomessa sen verran tiukka ohjelma, että blogi hiljenee muutamaksi päiväksi, mutta haitanneeko tuo mitään :).

Aurinkoista ja keväistä viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Hauskat ilmeet. Mukavaa matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän myöhässä vastaan: kiitos, matka oli mukava, vaikka aika työläs :). Kotiin oli hyvä palata.

   Poista
 2. Huh! Ja minä kun jännitän kissan hammaslääkärikeikkaa :) Mukavaa Suomen vierailua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama meininki, mutta isommat suut :D. Kiitos, matka oli mukava.

   Poista
 3. Hyvät aamuilmeet :-D Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan aika samanlaisia, hevoset ja ihmiset. Hevosillakin saattaa aamuisin olla tukka sekaisin, silmät sikkuralla ja haukotuttaa ihan mahdottomasti :).
   Kiitos näin jälkikäteen - matka meni hyvin :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!