lauantai 26. heinäkuuta 2014

Postikorttimaisemia


Jos täällä meillä on sellaiset karun jylhät maisemat, niin ei tarvitse jatkaa kuin vajaa sata kilometriä sisämaahan ja päästään todellisten postikorttimaisemien äärelle. Ajelin tänään E16:ta länteen ja pysähdyin Ulnesin 750-vuotiaan kirkon kohdalla ihmettelemään noita maisemia. Aivan käsittämättömän kaunista. Kuvista saa hyvin laimean käsityksen seudun kauneudesta - varsinkin kun ne on näpsitty taas kännykällä. Siellä oli niin upeaa, että ajoin täysin lumoutuneena ohi sen risteyksen, josta minun piti kääntyä. Eikä se ollut edes mikään ihan pieni risteys.

Kun menin sisään kirkon rautaportista, lennähti eteeni suuri perhonen ja istui hetken sydämeni päällä. Kuka lie kävi toivottamassa tervetulleeksi :).

Tämä kaunis, kaunis maa. Ja niin kovin haavoittuvainen.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vähän vaarallisenkin kaunista - varsinkin jos itse on auton ratissa. Tiet kun ovat kapeita ja mutkittelevia ja huomio karkaa helposti ihan muualle kuin pitäisi :).

   Poista
 2. Huoh mitkä maisemat!
  Löysin äsken tämän ihanan blogisi, tulin ja jäin :-)
  Olen haaveillut joskus vieväni heppahullun tyttäreni
  ratsastusreissulle Norjaan. Jään innolla odottamaan heppapostauksia.
  Jos ennätät, tervetuloa vastavierailulle blogiin, jossa seikkaillaan Turun saaristossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Kiva saada uusia lukijoita! Anteeksi, että vastaamiseni vähän kesti - olen ollut totaalisen poissa pelistä rajun kesäflunssan takia…

   Heppapostaukset ovat tosiaan jääneet vähemmälle viime aikoina - pitää terästäytä, olisi niissäkin postattavaa :). Tulen vastavierailulle, kiitos kutsusta!

   Poista
 3. Kyllä on todella mahtavat maisemat! Mieli rauhoittui, kun kuvia katsoi. Pikaista paranemista Sinulle! Kesäflunssat ovat inhottavan sitkeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Norjassa on niin kaunista ja mullahan on suurin osa vielä näkemättä :). Kesäflunssa jatkuu edelleen ja talouspaperia kuluu. Taitaa olla viides rulla menossa… No jospa se tästä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!