torstai 3. heinäkuuta 2014

Eroahdistusta
Tehokas päivä. Perusimurointi vaihtui suursiivoukseksi. Ukkonen kolkutteli vuorten takana, mutta ei tullut laaksoomme asti. Päivä ei kuitenkaan ollut ihan paras mahdollinen fyysisiä ponnisteluja ajatellen - hikeä pukkasi.

Hevosilta vuoltiin kaviot kesäkuntoon ja siirrettiin ne laitumelle numero kaksi. Tepastelevat siellä paljasjaloin - kesä kun on. Monipuolista syötävää riittää, mutta eniten hämmästystä aiheutti uusi naapuri. Mäelle oli muuttanut ketturouva perheineen. Siellä pienet punaturkit sinkoilivat kun pääsin ne yllättämään. Oviaukko melkein keskellä polkua. 

Siellä nyt harjoitellaan yhteiseloa ja tanssitaan foxtrottia. Viisi hevosta ja noin viisi kettua :). Odotan jännityksellä, minkälaisia ystävyyssuhteita siellä solmitaan...

Olen käynyt jo kaksi kertaa tarkistamassa, että kaikki on hyvin. Tunnen suoranaista eroahdistusta, kun hevoset eivät olekaan tuossa ihan ikkunan takana. Ei ne kovin kaukana ole - ajoittain pystyn näkemään ne ikkunastani, mutta aika kaukana kuitenkin. No, noin kolmen viikon kuluttua vaihdetaan taas lähemmäksi kotia. 

Ihanat, kultaiset kaverini ❤

4 kommenttia:

 1. Kyllä tuo alimman kuvan hevonen tuolla katseellaan ihan selvästi sanoo, että älä huoli turhia, kyllä me selvitään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin ne pärjää - kävin aamulla ensimmäiseksi katsomassa tianteen. Se eroahdistus onkin täällä päässä :). Pitäisikö laittaa teltta pystyyn tuonne laitumelle ja muuttaa sinne?

   Poista
 2. Laitakin joo teltta pystyyn, kun ketut ovat vähän tottuneet uusiin asukkaisiin. Zoomailet sitten teltan ovenraosta meille hienon kuvasarjan hevosista kesäyössä ja ketunpentujen leikistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä on niin kylmiä öitä ettei tarkene - alkaa vanhoja luita kolottaa :D. Muuten kyllä ;). Ketunkolon tienoilla on ollut kovin hiljaisen näköistä, olisiko ketturouva pakannut kimpsut ja kampsut ja vaihtanut asuntoa mokomien kavioeläinten tieltä? Tai jos niin on käynyt, niin syynä on todennäköisesti tämä kaksijalkainen, joka on alkanut liikuskella epäilyttävän lähellä hyttysöljyineen :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!