sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uudet kujeet

...ja uusi banneri. Oli pakko se muuttaa - tuntui ihan siltä. Ja juuri tuo kuva kuvastaa tämänhetkisiä tuntemuksiani. Ja muistuttaa itseäni siitä tunteesta, kun syksyllä istuin tuolla vuorella. Onhan tuo vähän iso ja mahtava (kun en osaa sitä pienentää...), mutta yritän sitä tuunailla sitten sopivan hetken tullen :).

Tein muuten blogiin liittyen yhden uudenvuodenlupauksen: jos ja kun jaksan kirjoitella tänne, niin yritän päivitellä juttuja myös facebookin puolelle. Nyt sen päivitys on ollut luokkattoman huonoa.

Ja kun nämä monenlaiset uudet tuulet saavat energian taas virtaamaan, niin kirjoittelen varmaan täälläkin ahkerammin. 6 kommenttia:

 1. Iso ja mahtava banneri on oikein kiva! Tunnelmallinen, minusta ainakin. Tulee heti mieleen, että kenkien tällä puolen on termari sekä höyryävä kupponen kuumaa kädessä, ja että se maistuu taivaalliselta puhtaassa ja ihanassa ilmassa :) (bannerisi heittää ihan runolliseksi, heh)

  Kaikkea hyvää ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ainakin iso :D. Tykkään tuosta kuvasta kovasti, mutta pitää sitä vähän muokata pienemmäksi. Oli mulla siinä evästauko käynnissä, mutta taisi olla vain suklaata ja vettä... kiipesin tuonne niin ex tempore, että jäi kahvit keittämättä tuolle reissulle - yleensä ne on aina mukana. Mutta hieno hetki tuo oli. Ja maisemat vetivät kyllä hiljaiseksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :). Noi kuvat on taidettu ottaa viime talvena, mutta olisin voinut ottaa ne ihan yhtä hyvin tänään. Hevoset tykkää lumesta kovasti ja tänään sitä on taas saatu :).

   Poista
 3. Tuo bannerikuva on todella upea kuin myös nuo ihanat lumikuvat ja hepat :) Vinkkaahan ihmeessä jos keksit miten tuon kuvan saa pienemmäksi, painin meinaan omassa blogissa saman ongelman kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen joskus siinä onnistunutkin, mutta en just nyt muista miten :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!