tiistai 5. tammikuuta 2016

Elämän pyörteissä
Ensimmäinen työpäivä takana, viimeisessä kuvassa maisema toimiston ikkunasta. Saan kyllä työskennellä jopa täkäläisittäin aika hienoissa maisemissa! (muokattu: lisätty kaksi kuvaa paikasta) .Olin varautunut siihen, että ensimmäisen päivän jälkeen olisi hämmentynyt ja epävarma olo, olisin lopen uupunut kaikesta uudesta ja etenkin solmussa kielen kanssa. Mutta ei. Ensimmäisen päivän jälkeen olin lähinnä iloinen ja positiivinen. Ihmiset olivat supermukavia ja kielikin sujui yllättävän hyvin. Luulen, että minulla tulee olemaan tosi kiva työ ja työyhteisö. Paikka, jossa osaamistani arvostetaan ja jossa saan sitä käyttää. Olen tosi, tosi kiitollinen.

Kun tässä kerran kirjoitin, että muutoksista seuraa yleensä uusia muutoksia, niin juu, niin kävi nytkin. Lauantai-iltana sain kuulla, että joudun muuttamaan tästä asunnosta. Asia tuli yllättäen, mutta olin lähinnä helpottunut. Olin itsekin vähän hämmentynyt omasta reaktiostani. Ahdistuksen tai paniikin sijaan tuntuikin siltä, että pystyin pitkästä aikaa hengittämään vapaasti. Oli siis aika jatkaa matkaa. Totuuden nimissä olisin muuttanut tästä jo aikaa sitten, ellei olisi noita hevosia, ja nyt tuo vaikea ratkaisu tehtiin puolestani. Hevosten kohtalo toki huolestuttaa, mutta luulen, että niidenkin suhteen tulee vielä uusia käänteitä, eikä tiemme lopullisesti eroa.

Myös uuden kodin löytyminen ehti huolestuttaa hetken aikaa, mutta kauan ei tarvinnut miettiä.  Kiitos paikallisten ystävien, kävin jo tänään katsomassa uutta asuntoa ja tein uuden vuokrasopimuksen. Kuinka ollakaan, naapuritilan pihapiiristä oli vuokralainen lähtenyt juuri sopivasti, ja saan sieltä samankokoisen, kivan ja mukavan asunnon.  Se ei ole täällä suinkaan itsestään selvää, koska vapaita vuokra-asuntoja ei yleensä ole. Siellä on ratsastuskenttä ikkunan takana, joten hevosia riittää ympärilläni sielläkin. Olin siis tämänkin suhteen tosi onnekas. 

Vielä ennen joulua revin suurin piirtein hiuksiani, kun kaikki tuntui olevan umpisolmussa ja tosi raskasta, ja hups vaan, muutamaa viikkoa myöhemmin kaikki on yhtäkkiä paremmin kuin hyvin. 

Välillä kyllä tuntuu, että tuolla yläkerrassa joku järjestelee näitä palikoita naureskellen partaansa. Jään jännityksellä odottamaan, mitä seuraavaksi...

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä, että let joutunut hyvään pyörteeseen. Onnittelut ryöpaikasta ja uudesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on semmoinen tunne, että olin joutunut näissä elämän pyörteissä seisovaan veteen, mutta nyt mut on taas tempaistu mukaan virtaan. Toki seisovassakin vedessä voi olla hyvä elää, jos vesi on kirkasta ja puhdasta, mutta ei, jos se on ummehtunutta ja likaista...

   Poista
 2. Tosi mukavia uutisia!Onnea ja menestystä, uusia tuulia ja avauksia! Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä tilanteessa muutos on hyvästä :). Vielä kun saisin tempaistua nuo hevoset mukaan tähän positiiviseen pyörteeseen...

   Poista
 3. Hei - blogisi tupsahti eteeni yllättäen ja jäin sitä lukemaan. Ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne, lämmin kiitos tästä ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 4. Asioilla on tapana järjestyä. Niin se vain menee. Onnea uuteen!

  VastaaPoista
 5. Hienoja uutisia ja onnea uuteen työhön!
  Asioilla on todellakin tapana järjestyä ja yleensä vielä parempaan suuntaan :)
  Nuo maisemat ovat muuten kertakaikkisen upeat - onnea niistäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Asiat järjestyvät kummalla tavalla. Jaksan kyllä huokailla noita maisemia; ei paljon parempia näkymiä työhuoneen ikkunasta voisi toivoa :).

   Poista
 6. Minullakin on vähän samanlainen draivi. Viikkoa ennen joulua sain työpaikan Helsingistä ja kaksi päivää ennen joulua tuli ilmoitus, että olen päässyt opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun. Nyt sitten asustelen täällä pääkaupunki seudulla viikot ja joskus myös viikonloputkin.Elämä yllättää :) Tosin kaksi päivää ehdin tehdä töitä, kun liukastuin ja mursin häntäluuni. Tämä viikko menee huilatessa, ensi viikko koulussa ja seuraavalla viikolla toivottavastim pääsen takaisin uuteen työhöni :) Onnea sinulle uuteen kotiin ja työhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä elämä on sellainen systeemi, että harvoin muutokset tulevat yksin - yksi asia johtaa yleensä aina johonkin toiseen. Onnea uusiin kuvioihin sinullekin!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!