lauantai 11. toukokuuta 2013

Kuvia ennen aamukahvia

Yöllä satoi ja tänäänkin piti sataa. Mutta kun heräsin ennen kuutta (!), ulkona ei satanutkaan. Sumupilvet roikkuivat matalalla Begnan yllä öisen sateen jäljiltä, mutta sumun läpi siinsi sininen taivas ja sumea aamuaurinko. Siinä vaiheessa kun aurinko alkoi ulottaa säteensä sumun läpi, jäi jogurtti kesken, villapaita livahti päälle, kumisaappaat jalkaan ja minä kamera kaulassa ulos. Silti myöhästyin vähän. Ne hienoimmat hetket kun ovat ohikiitäviä ( ja kun vain oppisin kunnolla tuon kameran...).


Rakastan tätä maisemaa kun pilvet roikkuvat alhaalla laakson päällä ja vuorten huiput siintävät niiden yläpuolella. Siinä on jotain mystistä ja erityisesti silloin tuntee asuvansa jossain muualla kuin Suomessa. Omenapuukin näyttää leikattuna ihan apinanleipäpuulta...


Hevoset olivat vielä "vähän" unenpöpperössä :).

Mutta kyllä Tinden osaa poseeratakin...


Puhumattakaan Lucia- kissasta, joka halusi esitellä kauneuttaan ja taitojaan omenapuun oksilla...


Olihan hieno aamu!

Eilen heiluttelin talikkoa tapani mukaan vähän liian kauan ja nyt on selkä sitten krampissa. Ei mitään vakavampaa, mutta ihan totaalinen lihasjumi. Jos laitan polvet suoriksi, selkä menee koukkuun ja jos suoristan selän, niin polvet menevät koukkuun :D. Tämä päivä menee siisteissä sisähommissa ja selkää lepuuttaessa. Keholla on taito hidastaa tahtiamme, jos emme itse tajua. Eilen tuli myös hetkellinen uskon puute kaiken tämän työmäärän edessä ja sekin tuolla selässä jumittaa. Mutta tämän aamun jälkeen kaikki tuntuu taas mahdolliselta, joten eiköhän tämä selkäkin tästä. Pari päivää lepoa ja kyllä se siitä. Nyt on jo vähän helpottanut.

Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kaikki ON mahdollista :).

  Aivan ihania aamutunnelmia kuvissasi. Kevät on huumaavaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varhaiset aamut on ihania näin keväisin ! Ja kaikki on mahdollista, välillä vain tulee uskon puute, mutta se kuuluu asiaan. Rohkea ei ole se, joka ei koskaan pelkää, vaan se, joka toimii ja tekee asioita pelostaan huolimatta :)

   Poista
 2. KAUNIITA USVAKUVIA OLIT SAANUT JOKA TAPAUKSESSA. JA TOTTA: NÄYTTÄÄ AIVAN SATUMAAILMALTA!
  HYVÄÄ JA ONNELLISTA VIIKONLOPPUA SINULLE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Täällä on kyllä välillä ihan satumaisen mystinen tunnelma. Nuo sumupilvet vain liikkuvat niin nopeasti, että se hienoimmat hetket saattavat mennä hetkessä ohi.

   Onhan tuossa kamerassa sellainen täysautomatiikka, että sillä saa ihan kelvollisia kuvia vaikka ei niin osaakaan, mutta haluaisin osata - tuosta kamerasta saisi varmasti vielä paljon enemmän irti.

   Poista
 3. Aivan tosi hienoja kuvia, on siellä upeat maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tosi kaunista, mutta tuntuu, että nämä paikalliset eivät sitä ihan ymmärrä... ovat vähän hämentyneitä, jos kehuu :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!