perjantai 3. heinäkuuta 2015

Norjalainen picnicTäällä ollaan rikottu nyt +30 asteen raja parina päivänä ja alhaalla laaksossa on aika tukalaa. Niinpä palattiin kauppamatkalta tuolta meidän kuntakeskuksesta "yläkautta", eli vuorten yli. Tuhannessa metrissä oli sellaiset sopivat +22 astetta ja suorastaan tolkutttoman kaunista. Tuli ihan lapsuuden Pikku Heidi-kirjat mieleen.

Istahdettiin sinne niityn laitaan kahville ja viinerille ja kuinka ollakaan, pian etäisyydessä kalkattavat lampaankellot olivatkin siinä ihan kosketusetäisyydellä, ja kahvitauosta muodostui todellinen norjalainen picnic. Tuo touhukas rouva lapsineen oli suorastaan hilpeä tapaus, vaikkakin selvästi vähän pois pilattu. Ihana, ihana lammas ja päivän naurut. Voi luoja.

Ihana kesä!

4 kommenttia:

 1. Niin kaunista, että!
  Onko niillä korkeuksilla jo muuten punkkeja? Puhutaanko niistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla ylhäällä on nyt tosi hienoa!

   Kyllä täällä puhutaan punkeista ja niitä jossain onkin, mutta just tällä alueella niitä ei hirveästi tunnu olevan (pitää koputtaa puuta), Aika huolettomasti tuolla olen liikkunut, enkä ole yhtään vielä tavannut. Ja tunnistan kyllä punkin, on nimittäin kokemusta :).

   Sama hirvikärpästen kanssa: hirviä riittää mutta hirvikärpäsiä ei.

   Että sikäli ollaan onnekkaita - ainakin toistaiseksi.

   Poista
 2. Meiltä meni hellepäivät hiukan ohi, kun oltiin pohjoisessa juuri silloin. Toivottavasti ne eivät olleet kesän ainoat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiköhän niitä helteitä vielä tule - toivotaan ainakin. Tai jos ei ihan helteitä, niin kauniita ja lämpimiä kesäpäiviä ainakin. Täällä oli sen verran pitkä kuuma ja tukala jakso, että tuo viileä sadekeli tuntuu välillä oikein mukavalta...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!