torstai 14. huhtikuuta 2016

Maassa rauha ja kissoilla hyvä tahto

Kuukausi vierähti. Elämä on sujunut niin leppoisasti, että en ole viitsinyt tätä rauhaa alkaa järkyttämään. Viime päivinä on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että kissat on itse vähän pyöritelleet silmiään kaikille varotoimenpiteille ja ovenraosta kurkisteluille, joten tänään vedin syvään henkeä ja päätin katsoa, mitä tapahtuu. Avasin oven. Ja ei tapahtunut mitään. Ei ainakaan mitää katastrofaalista.

Ivar ja Ines käveli tyynen rauhallisesti Lille Venin ohi ja menivät tutkimaan sen huonetta. Lille Venn tutki makuuhuonetta. Kävi merkkaamassa Ineksen ja Ivarin hiekkalaatikon.

No vähän täällä vielä kyräillään - totta kai. Lille Veniä vähän kyllästyttää moiset arkajalat (ovat tulleet emäntäänsä) ja se haluaisi leikkiä. Ivar ja Ines ei ole vielä ihan valmiita leikkiin, mutta sulattavat Lille Venin läsnäolon oikein hyvin. Nytkin ne nukkuvat kaikki kolme parin metrin välein toisistaan. Minkäänlaista yhteenottoa ei ole tapahtunut.

Joten hiljaa hyvä tuli. Ehkä olin vähän liiankin varovainen, tai sitten se oli ihan viisasta. En nimittäin olisi ikinä uskonut, että Ivar tulee sulattamaan tätä yhteiseloa, mutta ainakin toistaiseksi näyttää oikein lupaavalta. Asioilla on tapana järjestyä.

9 kommenttia:

 1. Voi noita sinun kissaystäväsi! Vaan onpa ihanaa, että kisut ottivat uuden tulokkaan kumminkin vastaan noinkin hyvin. Siitä sitä tutustutaan puolin ja toisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähitellen. Ivarille tämä on vielä vähän haasteellista :).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä. Lupaava alku kuitenkin - jos nyt ei ihan rakkautta ensi silmäyksellä, niin ei ainakaan tappelua :):

   Poista
 3. Kiva juttu, että kissalaumassa vallitsee harmonia ja Lille Ven on kotiutunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lille Venn on kotiutunut ja oikein harmoninen, ja Ineskin, mutta Ivarin tasapainoa vielä koetellaan :D.

   Poista
 4. Hyvä juttu!
  Mukavat kuvat kavereistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia kavereita :). Pikkuhiljaa täällä suhteita lämmitellään.

   Poista
 5. Hienot kissaukset ja mukavat kuvat

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!