lauantai 12. maaliskuuta 2016

Hups...


Minähän olen kuvitellut syöttäväni viimeisen viikon ajan Lille Veniä tuohon portaille. Olen toki tiennyt, että siinä käy joku muukin syömässä. Eilen kun Lille Venn siirtyi sisäruokintaan, päätin lopettaa tuon ulkoruokinnan, etteivät muut kissat turhaan opi etsimään ruokaa tästä minun rappusiltani.

No äsken ihmettelin kun Ivar oli levoton. Menin katsomaan ulos ja siellä olikin kovin äkäinen rouva vastassa. MISSÄ RUOKAKUPPI????? Se oli tunkemassa ovesta väkisin sisään häntä sahanpuruissa. NÄLKÄ!!!! Pitkäkarvainen versio Lille Venistä, "hieman" erikoisella nenän värityksellä. Mietinkin jossain vaiheessa, että kuulenko jostain naukumista?

Tämä on nyt sitten se kissa, joka ei ole suostunut muuttamaan tuonne tien toiselle puolelle ravitallin mukana, vaan on jäänyt majailemaan tähän pihaan. Siis kotoisin samalta ravitallilta kuin Lille Venn ja saattaa olla peräti sen sisko. Pakkohan sille oli antaa ruokaa, kun sekin päätti ryhtyä kesyksi...  ihan pakko. En vain voinut vetää ovea sen nenän edestä kiinni, oli sen verran tomera tapaus.

Sisälle en kuitenkaan päästänyt, vaikka oli kovasti tulossa. Ainakaan vielä...

9 kommenttia:

 1. Voisiko tämä olla kissa numero kuusi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se ilmeisesti on päättänyt :). Oli kyllä koomisen määrätietoinen tapaus, Ivarista se ei piitannut pätkääkään. Selvästi tyttö, mutta toivon totisesti, että leikattu tyttö... Tällä uudella on muuten tosi kummalliset Chaplin- tai Hitler-viikset nenän alla :D.

   Poista
  2. Voi että miten söpö! Kissan hitler-viiksille on muuten keksitty oma nimitys: kitler :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tosi päättäväisiä! Kun tulin just kotiin, kiilasi samalla ovenavauksella sisään taas uusi kissa, nyt kermanvärinen pitkäkarvainen! En meinannut saada sitä ulos! Onko jossain kissojen omalla ilmoitustaululla ilmoitus, että tänne on avattu kissapensionaatti? :D

   Poista
 3. Kissat valitsevat, me mukaillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne valitsevat :). Täällä meno on yltynyt aika hurjaksi, kun erinäköisiä kissoja tunkee sisälle jokaisella ovenavauksella :D. Eikä täällä ole edes yhtään leikkaamatonta tyttökissaa houkuttimena. En nyt ollenkaan ymmärrä, mitä täällä tapahtuu :D. On kun vilkkilässä kissoja, ihan konkreettisesti...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!