tiistai 15. maaliskuuta 2016

Suloiset kevätaamut

Voi tätä aurinkoisten kevätaamujen autuutta, kun aurinko paistaa sisään asuntoon jo ennen aamukahdeksaa. Vapaapäivä, kuppi kahvia ja auringossa nuokkuvat kissat. Pakko tarttua kameraan, ja pakko oli eilen tarttua pitkästä aikaa myös maalausvälineisiin. Tälle viikolle luvattu aurinkoa ja kymmenen astetta lämmintä. 

Takana pitkä talvi, joka laittoi koko elämän aika lailla ympäri ja uusiksi. Jotkut asiat jäivät taakse, mutta ne tärkeimmät säilyvät ja tilalle tuli paljon uutta, josta ei vielä puoli vuotta sitten ollut aavistustakaan. 

Jos joskus, niin nyt pitää ottaa hetkestä kiinni. Nämä kevätaamut ovat täällä taas vain hetken.

10 kommenttia:

 1. Meilläkin paistoi tänään aurinko jo täydeltä terältä ja siniseltä taivaalta. Tiet kävivät loskaisiksi, mutta kylläpä ilmestyi myös maata näkyviin . Kevät! Niin ihanaa aikaa!

  Onnellista jatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin yhtäkkiä tiet oli osittain paljaat, samoin kuin etelänpuoleiset rinteet. En muista, että kevät olisi tuottanut yhtä syvää iloa pitkään aikaan.

   Poista
 2. Kevät, valo ja rauhallinen aamu ♥

  VastaaPoista
 3. Joo..ihanaa valoa riittää..onnea uusiin ympyröihin ja kissoille kissanpäiviä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ympyrät tuntuu nyt tosi hyviltä. Ja kissoillakin on kissanpäivät. Eniten elämästään tuntuu nauttivan Lille Venn tuolla yksiössään - sillä ei ole halua lähteä sieltä yhtään mihinkään :).

   Poista
 4. Herkkää valoa. Kuvissasi oli rauhoittava tunnelma. Sopii tähän sunnuntai-aamuun, vaikka täällä Hollannissa onkin tänään kovin pilvistä..

  Laitoin haasteen Sinulle ja kivalle blogillesi. Pistäydypä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia haasteesta! Mulla nettiyhteys toimii tällä hetkellä vain kännykän kautta, joten blogin kirjoittaminen ei luonnistu just nyt. Saatan tarttua haasteeseen kunhan tilanne normalisoituu :).

   Poista
 5. Tarkoitan tietysti lauantai! Höh! Yhtä kaikki, vaikka on pilvistä, niin ihana vapaapäivä silti.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia valosta ja ihana kissan katse <3

  Hyvää viikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!