sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Portti parempaan

Ja siinä se on: uusi portti. Vähän piti sahata ja tehdä kytköksiä, että sähkö kulkee sähköpaimenessa edelleenkin (toivottavasti). Tosin sillä ei nyt niin väliä ole - ei ne tuolta mihinkään karkaa, eikä lähistöllä ole mitään suurempia teitä vaikka karkaisivatkin. 

Hevoset muuten tiesivät ihan tarkkaan, että siinä on nyt portti, vaikka eivät ole siitä vielä kulkeneetkaan. Halusin ottaa teille kuvia kaula kaarella laukkaavista ja päätään viskovista onnellisista hevosista, mutta ei onnistunut. Ne siirtyivät tyynen rauhallisesti syömään ilman mitään suurempia tunteenpurkauksia. Toisaalta se on paljon parempi - riski ylensyöntiin on pienempi. Ne ovat saaneet harjoitella tuon vihreän syömistä jo sen verran, että pysyvät kohtuudessa. 

Tuo kaukaa otettu kuva on otettu laitumen takaportilta - piti käydä tarkistamassa, että se on edelleen kiinni. Siitä saa vähän käsitystä näistä etäisyyksistä. Kun tuolla huomaa, että jotain unohtui tai että on väärä työkalu mukana, niin ei paljon naurata :). 

Nyt on yksi huoli vähemmän - hevosilla on kaikki hyvin ja itse voin keskittyä tuon kasvimaan laittoon, että sieltäkin ehtisi saamaan edes jotain satoa kesän kuluessa. 

Mutta nyt takaisin hommiin - sunnuntai tai ei. Laitoin pavun siemenet likoamaan jo toissailtana, että on pakko ne myös istuttaa...

Toivon vähitellen aurinkoa ja lämpöä myös suomalaisille lukijoille! Olen kuullut, että ainakaan ihan joka paikassa ei säät nyt oikein suosi. 

Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla laitumet! Ja maisemat! Varmaan oikeasti toivoisit, että joka paikkaan olisi 20 metriä ja hevosia pitäisi säilyttää kuistilla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D. En mä ehkä sitä toivo. Tai no joskus illalla, kun ei jalka enää nouse eikä jaksaisi kävellä metriäkään… Mutta toivon enemmänkin sellaista vähemmän adhd-tyyppistä mielenmaailmaa. Perusarkeni kun on sellaista "ai niin, se unohtui…", niin ei aina naurata. Eikä se, että mikään ei ole siellä missä sen kuuluisi olla, johtuen siitä, että ei ole mitään paikkaa missä sen kuuluisi olla. Kaikki voi olla missä vaan :D.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!