keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Oih ja voih tätä kevättä!

Kevät on Norjassa ehdottomasti kauneinta aikaa. Alhaalla kukkivat jo sini- ja valkovuokot, järvet ovat vapautuneet jääkuorestaan, mutta ylhäällä on vielä lunta. Kun palasin Suomesta ja tulin tänne bussilla, huokailin maiseman kauneutta. Yritin ottaa kuviakin, mutta sen paikoitellen suorastaan satumaisen kauneuden ikuistaminen on lähes mahdotonta. Varsinkin kännykkäkameralla bussin ikkunasta… Mutta yritin kuitenkin.Tässä omassa ympäristössäni ei puuttomia, lumisia huippuja ole ihan näkösällä, mutta kaunista on täälläkin. Niin kuin vain Valdresissa voi olla. Ja tunnelman täydentää kevään äänet ja tuoksut. Kurjen huuto ja kallionkielekkeellä pesivien haukkojen kalkatus. Oih ja voih.4 kommenttia:

 1. Kevät on sitä parasta aikaa vuodesta. Joskus haluaisi oikein jarrutella, ettei aika menisi liian nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta. Oikein pelottaa, ettei muista nauttia joka hetkestä. Nämä ihanant kevätpäivät kun menee niin kovin nopeaan!

   Poista
 2. Niinpä,kevät on myös meidän mielestä parasta aikaa. Muuttolinnut saapuvat ja kaikki kasvit alkaa puhjeta kukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa, mutta kyllä kevät on hienoa aikaa! Erityisesti nyt, kun takana on niin pilvinen ja pimeä talvi. Tänään omat "kotikurkemme" tepastelivat tuossa ihan lähietäisyydellä - molemmat pääsivät siis turvallisesti perille :). Tervetuloa muuten lukemaan ja kommentoimaan :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!