keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Lettukestit

Aika on taas rientänyt ja monenlaista tapahtunut. Sieltä ikävästä päästä nämä kelit. Pirun sateet erilaisissa olomuodoissaan: vetenä, räntänä, jäisenä sateena ja välillä lumena.  Aurinko on käynyt vain kurkistamassa pilven raosta - yleensä ei sitäkään. Ja se vaikuttaa kaikkeen - ihan kaikkeen. Tai ainakin perusvireeseen kaiken takana. Nyt on onneksi luvattu vähän kauniimpaa ja tänään näkyi jo sinistä taivasta ja melkein aurinkoakin… Ja tuntui, että kaksi kuukautta kestänyt flunssakin alkaisi olla taittumaan päin. Joten jospa se tästä ( ihan kuin olisin sanonut tämän aikaisemminkin…).



Harakkaa hääräsi jo sisustuspuuhissa oksa suussaan ja joen rannalla luritteli kevätlauluja jokin talitiaista eksoottisempi laulaja. Lähes aurinkoisen päivän kunniaksi siivosin kodin, harjasin hevoset, ulkoilutin koirat, sammahdin ruoka-aikaan sohvalle ja päivällinen vaihtui iltapalaksi. Pirkka-pinaattilettujen puutteessa paistoin ihan itse pinaattilettuja. Ei tullut ihan yhtä nopeasti, mutta aika paljon parempia…






Voilà! Ja letut syödään tietenkin maidon kanssa. Olisittepa jakamassa - näitä tuli aika monta.

Mukavia maaliskuun päiviä!

2 kommenttia:

  1. Pinaattiletut ovat hyviä ja keväällä ne tehdään nokkosesta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. taisin viime kesänä tehdäkin kerran nokkoslettuja. Nekin ovat hyviä. Ja niin terveellisiä! Nokkosaika on lähempänä kuin arvaammekaan :)

      Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!