torstai 13. maaliskuuta 2014

Risuja

Jos olen valittanut keleistä, niin nyt en valita. Täällä on ollut jonkin aikaa jo tosi kaunista. Eilen juotiin ensimmäiset kahvit ulkona. Kannettiin puutarhatuolit heinäpaalin viereen ja kuuneltiin hevosten rouskuttelua, samalla kun nautittiin kahvista ja auringosta. Bongattiin ensimmäinen perhonen ja kissat venyttelivät raajojaan auringon lämmössä. 

Nyt on takana kipakka pakkasyö ja se tuntuu täällä sisälläkin, koska lattialämmitys on (taas kerran) epäkunnossa. Haluan sen takan! Ei sen puoleen, sitä pysyy virkeänä, kun on vähän viileää ja kohta aurinko jo lämmittää liiankin tehokkaasti :).

Jokavuotinen varaslähtö kevääseen ovat nämä oksat. Nyt on kesä jo niin lähellä, että pienet lehdet ilmestyvät pikavauhtia täällä sisällä. Olen laajentanut omaa repertuaariani koivunoksista ja mustikanvarvuista muihinkin oksiin, ja mitä kaikkia  ihanuuksia tuolta löytyykään! Jotenkin nämä katoavat sinne muiden oksien sekaan niin, että tuolla luonnossa näiden kauneutta ei tule aina huomattua. 


Tänään on torstai ja tulppaanipäivä. Oksat saavat seuraa. Mukavaa loppuviikoa ja toivotaan teillekin hienoja kelejä. Nautitaan ja pysähdytään aina välillä - kevät menee hujauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!