tiistai 21. tammikuuta 2014

Se on täällä!

Aurinko! Kun taivas lopultakin vapautui pilvistä, paljastui, että aurinko on tullut takaisin pihaamme! Se jaksaa taas nousta vuorten yläpuolelle! Tämä paikallinen vuoristokaamos on ohi. Ainakin tässä päässä laaksoa - tuolla muutaman kilometrin päässä aurinko ilmestyy vasta helmikuun puolivälissä. Se on näitä vuoristoseudun kummallisuuksia, joita en osannut edes kuvitella tänne muuttaessani.


En osaa kertoa, kuinka ihanaa oli keittää aamu(päivä)kahvit, kun aurinko paistoi kahvipannuun ja loi varjoja seinälle. Juoda se uunituoreiden kaura-porkkanarieskojen kanssa. Helppoja, nopeita ja herkullisia. Reseptin löydätte täältä. Suosittelen!Ja viherkasviksi muutunut joulukuuseni loi varjojaan seinälle. Se ei edelleenkään karise, joten se saa elellä täällä sisällä. Kaunis pieni kuuseni, jota kehun ja silittelen aina ohi kävellessäni.


Tosin aurinko paljastaa kaikenlaista muutakin, ja taitaa olla kevätsiivouksen aika… Mutta mitä pienistä - hevoset seisoivat kuivina auringossa ja hoitivat toisiaan. Harjasin ne kaikki kunnolla läpi. Lattian ja seinät ehtii myöhemminkin.


Aurinko tekee ihmeitä! Tuntuu taas vähän keväältä!

2 kommenttia:

 1. Vau, postauksesta oikein aistii ilosi auringonsäteistä. Hepatkin nauttii.
  Aurinko tekee ihmeitä, totta. Mä olen iloinen, kun ehtii koiran kanssa ulos vielä valoisan aikaan, lenkit on paljon energisempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan just ajattelin, miten kaipaankaan aurinkoa - tuon päivän jälkeen sitä ei ole paljon näkynyt, täällä kun pyryttää taas lunta…. Valo on toki lisääntynyt ja se on ihanaa, mutta kaipaan auringonsäteitä kasvolleni! Tämän talven kelit ovat olleet täällä aika "haasteelliset" - toivottavasti se tarkoittaa kaunista kevättä ja kesää :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!