perjantai 17. tammikuuta 2014

Voiko lumeen hukkua?

En tiedä, jää nähtäväksi, mutta tuo kysymys on alkanut hiipiä mieleeni… Enää tätä säätä ei voi kutsua ainakaan mitäänsanomattomaksi :).  Täällä on tullut kahdessa päivässä nyt yli metri lunta ja lumisade jatkunee vielä ainakin pari päivää… Tämän talven teema näyttää oleva nyt sitten joko-tai. Ensin ei ollenkaan lunta ja sitten metritolkulla...

Eli jos täältä ei kovin paljon värejä olekaan tarjolla, niin omanlaista eksotiikkaa kylläkin. Ja tuohon kuvien lumimäärään voitte vielä lisätä reilusti - kuviin ei saa ikuistettua tätä todellista tilannetta. Kun hain koirat lenkille häkistään, lunta oli lantiooni saakka ja olen kuitenkin 175 cm pitkä…. Joten olkaa hyvät, talvitunnelmia Norjasta :).






Jos mietitte, että mikä tuo on, niin Ajax se siellä etsii kakkapaikkaa :).


Kissa numero viisi kävelyllä. Kissakaan ei voi kulkea nyt omia polkujaan…


Mukavaa viikonloppua - kuullaan viimeistään keväällä lumien sulettua :).

4 kommenttia:

  1. Jaiks! Kylläpä teillä on siellä todellakin lunta. Aikamoisen haastavat talviolosuhteet tänä vuonna. Koittakaahan pärjätä. Kuvat ovat kylläkin aivan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on sitten tämmöinen talvi :). Eihän tässä lumimäärässä periaatteessa mitään niin hirveän kummallista ole, mutta siinä on, että se on tullut parissa päivässä…. ja koko ajan sataa lisää. Varmasti 120 cm mennyt rikki - olen nimittäin mittaillut ja metri oli jo tänään päivällä :).

      Poista
  2. Muistan vuosien takaa, kun tutustui täkäläiseen talveen niin minulle annetti luetttavaksi printattuna yksi versio tästä tekstistä.
    http://gamma.nic.fi/~myllma/lumiriitti.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, juuri noinhan se menee :). Tai onhan tuolla nytkin tosi kaunista, mutta tällaisessa paikassa tulee nämä arjen haasteet vähän häiritsemään. Ja näin isossa pihassa nämä etäisyydetkin...

      Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!