tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudistumassa uudeksi vuodeksi

Päätin vähän uudistaa blogin ulkoasua ja laitoin sen piiloon vähäksi aikaa. Tai piti laittaa vähäksi aikaa, mutta jostain syystä oikutteleva nettiyhteys teki muokkaamisen oletettua hankalammaksi ja hitaammaksi, joten näyttää venyvän tämä tuunaaminen ja päästän teidät sisään jo nyt.

Mutta tämä on vähän niin kuin tulisitte kotiini just kun olen muuttamassa huonekalujen paikkaa: osa tavaroista paikallaan, osa vielä keskellä laittaa, jotain uuttakin tulossa, mutta eivät ole vielä saapuneet :).

Ja tavoitekin on sama, kuin tuolla järjestyksen muuttamisella kotona. Piristää ja inspiroida. Sisällöllisesti ei varmaankaan tule suuren suuria muutoksia (tai saa nähdä mihin tämä johtaa), mutta ajattelin hakea vähän uutta potkua näillä ulkoisilla muutoksilla. 

Fontit on vielä miten sattuu, samoin värit - en tiedä oikutteleeko blogger vai johtuuko ongelmat näistä hitaista yhteyksistä… Bloggerin mahdollisuudet ja omat rajalliset taidotkin tulevat vastaan - olen kuitenkin ihan amatööri näissä hommissa. Mutta näillä mennään nyt vähän aikaa.

Blogi saattaa sulkeutua siis uudestaankin aina välillä, mutta en ole muuttamassa tätä privaatiksi...


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, ettei blogi ole muuttunut privaatiksi. Ehdin jo eilen sitä hetken surra :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole muuttunut privaatiksi :). Mulle tuli jo yksi kysely facebookiinkin :D. Mukava kun huolehditte kuitenkin :): En oikein keksinyt muuta tapaa sulkea hetkeksi tätä blogia, niin muutin näkyvyysasetuksia ja koko homma venähti, kun meni välillä nettiyhteydet kokonaan poikki.

   Poista
 2. Rauhallisesti kyllä blogi taipuu ajan mittaan ;) Upeaa Uutta Vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kyllä se tästä :). Eniten rasittaa, kun olisi lopultakin inspiraatiota ja aikaakin, mutta nämä yhteydet tökkivät nyt niin, että näistä muokkaushommista ei tule yhtään mitään. Mutta ei se nyt niin vakavaa ole :).

  Inspiroivaa ja antoisaa Uutta Vuotta myös sinulle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!