torstai 11. huhtikuuta 2013

Se toinen puoli totuutta

Kun täällä vain hehkutan kaiken ihanuutta, niin pitää laittaa vähän sitä toistakin puolta. Täällähän tilanne on se, että energiaa on panostettu rakennusten kunnostamiseen, mutta aika moni muu asia on jäänyt enemmän ja vähemmän hunnigolle ja lumen alta paljastuu kaikenlaista... Varsinkin kun täällä on eletty viimeinen vuosi ilman "emäntää", miesvoimin. Enkä halua nyt arvostella - ei ole yksinkertaisesti ollut rahkeita hoitaa kaikkea. Ja sotkullahan on taipumusta kerätä ympärilleen lisää sotkua.Oma roolini onkin, paitsi perustaa se puutarha, kahvila ja kauppa, niin myös raivata ja siivota paikkoja "edustuskuntoon". Käytännössä aika raskasta ja pölyistä hommaa, josta on ihanuus kaukana. Tai se ihanuus syntyy siitä, että ainakin näkee työnsä jäljen. Mutta lääniä ja tekemistä siis riittää. 


Tänään siivosin tallia ja toivon, että nenässäni olevassa mustassa pölyssä ei piile myyräkuumepöpöjä...


Onneksi oli taas kiinnostuneita apulaisia seurana. Hevoset seisoivat parhaimmillaan kaikki rivissä ja päät kääntyilivät kuin tennisottelussa kun juoksin edestakaisin sisään ja ulos. Kyllä nauratti :D. Sää oli vähän ikävän luminen ja Blesen seisoi mielummin puoliksi pihattotallin puolella. Haloo kevät! Kohta on huhtikuun puoliväli!Nyt tuli vain before-kuvia, mutta käyn huomenna nappaamassa myös sellaisen after-kuvan - tänään en jaksanut :) Ja oli kiire 6-vuotis synttäreille. Muumi- muistipeli oli menestys :D.

2 kommenttia:

  1. Parasta onkin sellainen työ, jonka edetessä konkreettisesti näkee tehneensä jotain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi se after-kuva näppäämättä, mutta olihan tuolla aika eri näköistä kun olin muutaman tunnin heilunut. Tuollainen fyysinen "raivaaminen" saattaa olla toisinaan tosi terapeuttista :).

      Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!