torstai 14. marraskuuta 2013

Valoa pimeyteen

Näyttää vähän siltä, että tuo lumi on tuulut jäädäkseen. Ei sitä paljon ole, muuta sen verran, että valaisee maiseman. Hevosten iltaruokintaa on voinut siirtää, koska nyt näkee pimeälläkin.


Ja varsinkin, kun kuu on tarjonnut apuaan muutamana iltana. Tänäänkin se kävi kurkistamassa just silloin, kun kävin viemässä iltaheiniä. Sitten se meni taas piiloon, kun homma oli hoidettu. Kiitokset kuulle tai sille, joka niitä pilviä siirtelee :).


Flunssakin on selätetty, joten nyt jaksaa taas paremmin. Mutta koska tänään on ensimmäinen ilta, kun en sammunut tuohon sohvalle ylipitkille ja liian myöhäisille päikkäreille, ajattelin vetäytyä nyt ihan oikeasti yöunille tällaiseen suht normaaliin aikaan. 

Toivon lunta teillekin. Ei paljon, mutta vähän pimeää taittamaan. Niistä oikein hiihtokeleistä ehtii nauttimaan sitten kevätauringollakin. Ainakin jos minulta kysytään :). 

Ja toivon sydämestäni ekstravoimia kaikille, jotka sitä nyt tarvitsevat. Tässä ajassa on nyt jotain sellaista,  että kovin monet ovat joutuneet elämässään tosi rankkojen tilanteiden eteen. Koko elämä laitetaan uusiksi - tavalla tai toisella. Toivon teille luottamusta ja uskoa siihen, että elämä kantaa. Kuitenkin. 

2 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi!

  Onnellista marraskuista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa Sinulle! Hämärässä on hyvä hengähtää :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!