torstai 23. tammikuuta 2014

Taas vähän kevätsiivousta...

Yllätys, yllätys! Taas on kaikki muuttunut. Kun siinä edellisessä mallissa ei vain joku toiminut… en tiedä toimiiko tässäkään, mutta mennään tällä nyt vähän aikaa :). Koittakaa kestää kyydissä. Jos jutut välillä toistaakin itseään, niin voitte aina jännittää, että miltähän siellä tänään näyttää…

Koska takana on huonosti nukuttu yö, alakuloisia unia, liian aikainen herätys, aamuyön synkkiä näkymiä ja siihen palelua ja alkava flunssa päälle, niin oli pakko vähän piristää itseään. Mutta taas niille joillekin, joiden tiedän aina huolehtivan: kaikki on ihan hyvin. kaikki on ihan niin kuin eilenkin ja eilen kaikki oli oikein hyvin. Ja on nytkin, paitsi tämä flunssan poikanen oireineen :).

Mutta flunssa tai ei - hevoset odottavat päiväheiniään ja tallikissojen hiekkalaatikko pitää putsata. Onneksi sentään vintiltä kuuluu ryminää - kissa numero viisi se siellä metelöi. Joko se leikkii tai sitten se jahtaa hiirtä - hyviä juttuja molemmat :). Sillä on ollut ilmeisesti hyvä aamu - kulkukissamme on juonitellut itsensä asemaan, jossa taitaa olla talon parhaat palvelut, ainakin mitä kissoihin tulee. Ovela heppu!

Mukavaa päivää teille kaikille - älkää antako huonojen aamujen pilata päiviänne, vaikka ne kovasti sitä aina yrittävätkin :).

ps. No niin, taas vähän muokattiin. Se edellinen fontti, niin kiva kun olikin, oli vähän hankala luettava. Yritin etsiä tilalle toisen, tyyliin sopivan, mutta helppolukuisen. Samalla vähän tummensin väriä. Tärkeintä kuitenkin on teksti ja se, että sitä jaksaa siristelemättä lukea. Kommentoikaa edelleen, jos on huomauttamista - edustatte minulle niitä "tekniikan poikia ja tyttöjä". Kehitystyö jatkuu edelleen :).

On varmasti niitä, joita blogin ulkonäön muuttaminen rasittaa tai ärsyttää, mutta eniten teen tätä itseni takia - jotta saisin taas vähän potkua kirjoittamiseen. Ja on se toiminutkin. Ihan samalla tavalla muuttelen kotiani aina välillä. Kunhan löydän nyt sellaisen omasta mielestäni tarpeeksi mukavan uuden ilmeen, niin lupaan sitten pitäytyä siinä taas vähän aikaa. Pahoittelen, jos nämä muutokset tuntuvat rasittavilta :).

10 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä hyvältä - ja saa miettimään, että omakin blogi kaipaisi raikastusta. Tämä on selkeä, tyylikäs ja jotenkin "avara". Tykkään.
  Toivottavasti ei flunssa poikasta isommaksi kasva - täälläkin sellainen vaanii tuolla otsaluun takana. Damn.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos näyttää hyvältä :). On se omastakin mielestä nyt raikkaampi. Eihän siitä koskaan tule just sellaista kun haluaa - taidot ei riitä kooditteluihin ja pitää turvautua bloggerin valmiisiin asetteluihin. Mutta ihan ok.

   Fonttia vähän mietin, että mahtaako se olla raskas lukea - kauniit ja vähän erikoisemmat fontit nimittäin usein on vähän vaikealukuisia. Mutta ehkä se menee noin vähän isompana…

   Touhusin tuolla ulkona flunssasta huolimatta buranan voimalla, nyt tuntuu hyvältä, mutta katsotaan vähän ajan kuluttua, mihin suuntaan tämä etenee. Saattaa taas häipyä ennen kuin oikein alkoikaan. Toivottavasti :).

   Poista
 2. Teksti on ihan kiva, mutta aivan liian hailakka minulle luettavaksi. Joudun arvailemaan sanoja kun en meinaa oikein saada selvää.

  Toivottavasti et sairastu pahemmin flunssaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä - mietin tuota vähän itsekin. Vaikka jokin näyttää esteettisesti kivalta, niin se ei välttämättä toimi muuten... Tämä fonttikin on ehkä vähän hankalasti luettava, vaikka näyttää kivalta. Tummensin sitä kuitenkin vähän - toivottavasti se parantaa luettavuutta.

   Nyt tuntuu, että se flunssa loppui ennen kuin oikein ehti alkaakaan - meinasi vaan. Toivottavasti ainakin, pitää koputtaa puuta...

   Poista
  2. Fontti on kiva, ja nyt näkyy minullekin paljon paremmin tämä tummempi teksti.

   Poista
 3. Minusta fontti on hyvä, eikä tunnu vaikealta lukea. Ulkoasu on muutenkin oikein kiva, vaikka pakko kyllä myöntää, että jotenkin ihan pikkusen kaipaan sitä vanhaa banneria. Johtuu varmaan siitä, että kerkisin tottua siihen niin hyvin ja koska blogisi on ihan minun lempparini, niin on jotenkin vaikea luopua siitä mikä se oli silloin kun tänne ensi kertaa eksyin :) Hassu juttu, kun itse vaihtelen omaa banneria harva se päivä, eikä tuollaisia ongelmia ole esiintynyt... Mutta, tämä on silti oikein hyvä ja totun tähän varmasti. Ja jos se vielä vaihtuu, niin sekin käy. Tiedän, miten vaikeaa on sivujen muokkaaminen itseä miellyttäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luit ajatukseni :). Mulla on vähän suunnitelmia sen ihan ensimmäisen bannerin suhteen, koska itsekin sitä vähän kaipaan. Tai sen kuvan suhteen ainakin :).

   Tämä on nyt tosi pelkistetty malli ja olisi tarkoitus lisäillä tähän vielä sellaista persoonallista ilmettä, mutta pitää tämä kuitenkin valoisana ja ilmavana. Ei iihan helppoa, mutta aika hauskaakin. Kiitos kun kerroit mielipiteesi - itse sitä vähän "sokeutuu" näiden juttujen suhteen.

   Poista
 4. Juu nyt on niin hailakkaa tekstiä, että pää turpoo tavatessa sanoja. Oletkohan vetänyt blogin liian leveäksi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole puuttunut leveyteen ollenkaan - tässä on ihan mallin vakioasetukset. Tosin olen joskus huomannut, että kun näitä ulkonäköjä lähtee muuttelemaan, niin blogger saattaa ottaa itseensä, ja tekee mitä tykkää...Voin sitä yrittää vähän kaventaa tätä ja vielä tummentaa tekstiä. Kokeillaan sitä :). On se hyvä, että on teitä apujoukkoja - kiitos teille :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!