sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kissajuttuja


"Tuolla se taas menee!"

 
"Mitä se oikein meinaa?"


"Lähtiskö perään?"


"Lähdenkö?"


"Ei jaksais enää tässä iässä."

 
"Nyt se on pöydän alla!"


"No jos joku pitää hyväksyä samalla sohvalle, niin olkoon Ivar. Vaikka sekin on tosi ärsyttävä. Ainakin yleensä. Niin kuin kaikki miehet. Paitsi se yksi siellä kissahotellissa silloin aikoinaan. Se oli ihana. Mutta se olikin mies, eikä mikään kissanpoika"


"Joo, kiitos. En mene. Tää ihan riittää ulkoiluksi."

4 kommenttia:

 1. Voi että :-D ♥ Ihanat karvakorvat!

  VastaaPoista
 2. Voi näitä :D.

  Olen alkanut miettimään, jos Rambonkin pitäisi saada kaveri...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kahdenlaisia kissoja: niitä joilla pitää olla kaveri, ja niitä, jotka eivät kaveria niin kaipaa. Ineksellä on ihan pakko olla kaveri, muuten se on onneton. Ivarille taas sopisi kaveriksi paremmin koira kuin kissa. Tai sitten ihan vaan ihminen. Ineksen se sulattaa, mutta ei se sitäkään aina niin hienosti kohtele, ja tuon Lille Venin kanssa on edelleen haasteellista. Ines on päätynyt tilanteeseen, että sillä on kaveri, jota se ei kuitenkaan saa pestä ja hoitaa niin paljon kuin se haluaisi :(.

   Ja Lille Venn taas tuntuu tulevan toimeen kaikkien kanssa ja haluaisi olla kaveri niin Ineksen kuin Ivarinkin kanssa, mutta nämä hienohelmat edelleen vähän nikottelee tätä uutta perheenjäsentä.

   Joten kannattaa miettiä kaksi kertaa, ottaako vanhalle kissalle kaveria. Se ei välttämättä ole toimiva yhtälö. Tai sitten se voi olla oikeinkin toimiva. Mistäs näistä tietää :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!