lauantai 14. toukokuuta 2016

Iltakävelyitä


Jotenkin en koskaan ehdi tai jaksa lähteä liikkeelle ennen iltaa, mutta tuossa yhdeksän jälkeen tulee yleensä lähes pakottava tarve lähteä ihmettelemään kevään vauhdikasta etenemistä. Joki muodostaa tämän tilan kohdalla kosteikon, jossa on oma tyyni kauneutensa. 

Lähes kesäksi edennyt kevät on ottanut vähän takapakkia, ja ilma on viilennyt. Toisaalta se tuntuu ihan hyvältä; viime päivien helleaalto tuli niin puskista, että en kyllä ehtinyt siihen oikein sopeutua. Nyt ehtii rauhassa kaivella kesäkamppeet kaapista.

Haaveena olisi saada itsensä tuonne ulos myös joku aikainen aamu. Se tuntuu hienolta ajatukselta aina näin illalla, mutta jostain syystä ei sitten aamulla. 

Mutta jos ette ole sitä vielä tehneet, niin menkää metsään.  Illalla tai aamulla - ihan sama. Nämä hennon vihreät päivät kiitävät ohi niin nopeasti. 

4 kommenttia:

 1. Kevät- ja kesäiltaisin on aivan ihanaa käydä kävelemässä. Minun aikatauluihin ei aamukävelyt töitä tehdessä sovi ollenkaan, mutta kesällä on sitten eri juttu. Hyvää helluntai ja 17. mai viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltakävelyt on ihania ja nyt on jo valoisaa niin pitkään, että myöhemminkin ehtii. Hyvää helluntaita ja 17. maita. Huomenna on tosin työpäivä, mutta muuten vapaalla.

   Poista
 2. Onpa siellä ihan tajuttoman kaunista. Taas. Rakastan näitä postaamiasi maisemakuvia. En tiedä, miten päin olisin jos pääsisin keskelle noita maisemia :)

  Ja voi että, kun nuo dølenhevoset on sitten upeita otuksia. Sopivat tuohon maisemaankin kuin nenä päähän.

  Ihanaa kesän alkua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä tosi kaunista ja luonnossa tietysti vielä kauniimpaa kuin kuvissa :). Joskus oikein pelottaa, että sitä tottuu niin, että ei enää näe tätä kauneutta - vielä niin ei ole onneksi käynyt.


   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!