sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävä hädässä tunnetaan


Muutto etenee varmasti mutta kovin hitaasti. On pitänyt olla oikeissa töissä ja sitten vielä flunssa puskenut päälle. Eilen piti olla tehokas päivä, mutta fysiikka tuntui pettävän. Sain raahattua itseni pakollisille kissanhiekkaostoksille ja muille asioille tuonne lähimpään kaupunkiin, mutta kun pääsin takaisin kotiin, en jaksanut muuta kuin kaatua sänkyyn päiväunille. Illansuussa päätin ajaa yhden lenkin uudelle asunnolle ja viedä edes ostokseni sinne. Samalla reissulla päätin pistäytyä vielä ystäväni luona.

Ystäväni säikähti kovin kalpeaa olemustani. Hän istutti minut tuoliin ja hieroi kivikovat hartiani aromaattisilla öljyillä, lähetti saunaan ja tarjosi sen jälkeen ruuan. Kun palasin kotiin, kaaduin sänkyyn ja nukuin kahdeksan tuntia heräämättä kertaakaan. Aamuseitsemältä heräsin virkistyneenä, flunssasta ei ole tietoakaan ja verikin tuntuu vaihteeksi kiertävän päässäni. Muutto ei tunnukaan tänään  niin toivottomalta.

Mitä tekisinkään ilman ystäviäni? Joskus ystävyys merkitsee konkreettisia tekoja, joskus hyviä neuvoja ja joskus vain kuuntelua. Puolin ja toisin. Joskus pelkkä tieto siitä, että ystävät ovat olemassa riittää.

Hyvää ystävänpäivää teille kaikille!

ps. kuvassa Ivar varmistelee, että en unohda pakata sitä mukaan :).

6 kommenttia:

 1. Ihana ystävä todella! Mikä pelastus.
  Ivar ♥
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntui silloin todelliselta pelastukselta - en tajunnut itse miten väsynyt ja jumissa oikein olin :). Ivar on selvästi vähän huolissaan tästä muuttohässäkästä, vanha ja viisas Ines tuntuu vaan nauttivan vaihtelusta :).

   Poista
 2. Hyvää ystävänpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Pahoittelen, että vastaus tuli vähän viiveellä...

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti kissa-asiat järjestyvät parhain päin. Pikaista toipumista flunssan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin viiveellä :). Ineksellä ja Ivarilla ei ole mitään hätää, Lille Venn kun saadaan turvallisesti mukaan - se on vähän kysymysmerkki edelleen. Tai saan sen kyllä mukaan, mutta jääkö se sinne...

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!