keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lomalle

Tänään piti silittää, pakata, hoitaa jalkoja ja lakata kynsiä, tehdä kasvohoito, lukea Rooma-oppaita ja helliä kissoja. Sen sijaan olen kerännyt lehtikaalia ja pakastanut sitä, poiminut ruiskaunokkeja ja kehäkukkia ja nyppinyt niistä terälehtiä kuivumaan, raivannut tomaattipenkin, siivonnut kuistia ja kaikkea muuta tosi tärkeää näin viimeisenä päivänä ennen matkaa. Niin ja ottanut valokuvia ja nyt kirjoitan blogia. Jep.

Näin se menee aina. En tajua. No, mutta silti saan itseni huomenna reissuun ja ehtii ne manikyyrit tehdä Roomassakin. Ja kasvohoidot ja muut. Todennäköisesti huomaan, että mitäs sitä turhia. Vähemmälläkin pärjää. Mielummin nautin lasin proseccoa ja luen kirjaa asuntomme terassilla. Jos sellaista on. Esitietojen mukaan asunnossa pitäisi olla terassi, mutta jää nähtäväksi. Viimeksi se viiden neliön terassi oli niin kapea, että sinne mahtui just ja just istumaan - paremmin, jos toinen istui keittiön puolella. Mutta ei se ole niin tärkeää. Sitten mennään istumaan ulos ihmisten keskelle.

Seuraavan kerran kuullaan vasta palattuani. Kauniita syyspäiviä!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, loma oli hieno! Oli ongelmia kännykän kanssa, en päässyt näihin vastaamaan aikaisemmin, vaikka luin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, matkalla oli onnea - kaikki sujui hienosti ja sitä pian enemmän :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen - luin kyllä sinunkin kommentin jo aikaisemmin :).

   Poista
 4. Wonderful pictures. I love dryed blooms! And have a fantastic journey to Rome! A city i love!
  All my best from Austria
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Elisabeth, so nice to find your comment here! Couldn't answer earlier, had some problems with my telephone. Rome was as wonderful as always!

   Poista
 5. Mahtavia kuvia sulla!:) Tervetuloa Italiaan! Toivottavasti sait sen parvekkeellisen asunnon, jotta voit nauttia lammosta ja lomasta....Spoletossa tana iltana seitseman aikaan +23°..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila! parveke oli, niin kuin vähän veikkailin, sellainen piskuinen sisäpihan parveke, jossa oli pesukoneen lisäksi kaikki siivousvälineet ja yksi nokinen jakkara :D. Mutta oli siis parveke… Nautittiin kuitenkin lomasta ja lämmöstä - vähintään +25 joka päivä. Ihan kesä siis!

   Poista
 6. Ihanaa reissua ja hei vaan pitkästä aikaa :) Nyt syksyn alkaessa ja muksujen ollessa hetken päivähoidossa (ja minun vielä nautiskellessa ennen uusien töiden alkua), tässähän ehtii jopa lukemaan blogeja! :) Lasi proseccoa, aurinko ja hyvä kirja kuulostavat aika unelmalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei vaan Satu! Joku lasi proseccoa tuli juotua, vaikka ei omalla parvekkeella, ja kirja jäi yöpöydälle lojumaan. Ei ehtinyt lukemaan :). Mutta unelmaa silti.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!