tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tiskarin polkka

Taisin viimeksi kehottaa nauttimaan kesästä - toivottavasti olette niin tehneet, se menee niin pian ohi. Kohta on jo heinäkuu. Oma blogihiljaisuuteni ei ole kuitenkaan johtunut siitä, että olisin istunut laiturinpäässä liottelemassa varpaitani ja lukemassa hyvää kirjaa, vaan siitä, että on niin tolkuttomasti tekemistä koko ajan, että ei vain ole ehtinyt eikä jaksanut kirjoitella. Olin viikon Suomessakin, mutta sielläkin piti kiirettä. Kun tulin tänne takaisin, jäin yksin kotimieheksi ja tällaisen farmin pyörittäminen on aika työlästä ja aikaa vievää... vaikka ihan kivaa. Nyt valmistellaan ensi viikonlopun suurta teatteritapahtumaa ja hommaa riittää laidasta laitaan. 

Seuraava laulu kuvaa tosi osuvasti tämänhetkistä elämääni :DMeitä tosin lohduttaa vasta lauantai-ilta. Tai ehkä vasta sunnuntai-ilta.... Mutta lauantaina on juhlat. Loistavaa teatteria, hyvää ruokaa ja lopuksi vielä jazzia... Ehkä siitä itsekin pääsee vähän nauttimaan, vaikka työn merkeissä se meneekin.

Mutta nyt pitää taas mennä - palaan viikonlopun jälkeen asiaan ja kerron kuinka meni. Jos en jopa aikaisemmin. 

Aurinkoisia kesäpäiviä - tarttukaa hetkeen! Carpe diem!

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo työt vaan tuppaa häiritsemään vapaa-ajan viettoa, mutta totta puhut, kesä on niin lyhyt, että siinä työnteon lomassakin olisi siitä syytä nauttia!
  Aurinkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on luvattu vähän aurinkoa - en vain tiedä, uskallanko siihen oikein uskoa, on tuota vettä lorottanut siihen malliin... Vaikka täällä töitä paiskonkin, niin olen kyllä siinä onnellisessa asemassa, että pystyn nauttimaan kesästä tässä töiden lomassa. Ainakin aina välillä. Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

   Poista
 2. Suvea myös sinne ja ansaittuja lepohetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ari! Yritin vastata jo kerran aikaisemmin, mutta blogger ei suostunut yhteistyöhön :). Viikonlopun rutistus ohi, tämä päivä mennyt levätessä ja varmaan huominenkin, oli sen verran työteliäs rupeama :). Mutta oli mukavaa. Ja tänään pilkisti aurinkokin, vaikka ei tämä nyt vieläkään säiden puolesta ihan kesältä tunnu. Villapaita päällä ja villasukat jalassa mennään :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!