perjantai 27. syyskuuta 2013

Ja niin koitti se aamu...


Että maisema oli yön jäljiltä valkoinen kuurasta...


ja myös ruusu oli saanut sokerikuorrutuksen.


Auringonhattu oli luovuttanut, eikä ehtinyt kukkimaan. Ainakaan vielä tänä kesänä :).Kai se on uskottava, että tämä kesä oli tässä. Kohta on lokakuu. Tänään lähtee puutarhakalusteet varastoon. Krassien aika taitaa olla ohi vaikka eilen ne vielä kukkivat täyttä häkää. Myös ulkotomaattien kasvukausi on lopultakin ohi. Tämä on ollut hieno kesä ja hieno alkusyksy. Talvi ei ole vielä täällä, mutta tulee milloin tahansa. Milloin sille sattuu sopimaan.


Toivottavasti ei kuitenkaan vielä hetkeen. Toivon pitkää ja lämmintä syksyä. Ja lunta sitten sopivasti, jotta saadaan valkoinen vuodenvaihde ja se yksi juhlapyhä vähän ennen vuodenvaihdetta. Sitä  juhlapyhää, j-kirjaimella alkavaa, en vielä lausu ääneen :).

4 kommenttia:

 1. Vau, nuo värit, niin kauniit kuvat! Toivottavasti tulee miellyttävä talvi (vai miten tuota täytyisi korrektisti toivotella?)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä alkusyksy on tosi ihanaa aikaa ja värit usein ihan käsittämättömän hienoja! Kyllä sen talvenkin kestää kun on ollut lämmin ja aurinkoinen kesä ja pitkä ja kaunis syksy. Toisaalta ihan mukavakin kun on hämärää ja saa poltella kynttilöitä - ja äkkiä sitten on taas kevät :).

   Poista
 2. Täälläkin oli oikein kunnon pakkanen perjantaiaamuna. Mutta eilen ja tänään mennään aamustakin lämpöasteiden puolella.

  Ihan erilaista katsella näitä sinun kuvia nyt, kun on käynyt paikkoja katselemassa paikan päällä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmittaakin se yksi pakkasyö. Siinä meni krassit ja tomaatit ja nyt on taas ihan lämmintä. No, mutta nyt olen saanut tehtyä nuo pihan syystyöt ennen lomaa - huonossa tapauksessa sitä olis joutunut kaivamaan viimeisiä kesäkukkia lumen alta :).

   Tosi kiva kun kävitte, tule/tulkaa toistekin. Katsotaan jo itsekin ehtisin sinne vielä ennen aivan pimeintä ja liukkainta talvea :).

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!