sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Muutoksen tuulia

Täällä säät ovat jatkuneet kesäisinä ja maisema vihertyy vauhdilla. Päivälämpötilat ovat olleet kahdenkymmenen molemmin puolin, ja jonain päivinä on tuntunut melkein liian kuumalta. Mulla on aina sopeutumisvaikeuksia kun kesä tulee näin yhtäkkiä. Joutuu palauttelemaan mieleen, että kuinka sitä kesällä oikein pukeutuukaan ja olo on melkein alaston kun lähtee ensimmäisiä kertoja liikkeelle ilman takkia.

Kuvat on otettu vappupäivänä, kun tehtiin työpaikan kanssa päiväretki läheiselle Vassfaretin alueelle.  Tällä reissulla ei patikoitu, vaan istuttiin nuotion ääressä ja otettiin aurinkoa. Paikka on yli 600 metrin korkeudessa, joten siellä oli vielä paljon talvisempaa kuin täällä alhaalla. Mietin taas tuolla istuessani, että olen kyllä monessa mielessä aika onnekas työpaikkani suhteen.

Olen muuten muuttamassa blogiani wordpressin puolelle, mutta muutto vähän venyy ja paukkuu - piti olla valmista toukokuun alussa. Muutoksessa on ollut niin paljon opettelemista ja omaksumista, että se ei tapahtunutkaan ihan niin helposti kuin olin toivonut. Tällaisissa tilanteissa myös sisäinen, usein aika hyvin piilossa pysyvä perfektionistini astuu esiin, ja viilaamisesta ei meinaa tulla loppua. 

Miksi muutos? No, vierivä kivi ei sammaloidu. Olen itse muuttanut aika monta kertaa, niin miksi ei sitten blogikin voisi kerran muuttaa :).

On siinä tietenkin "teknisiäkin" etuja muuttaa wordpressin puolelle, mutta katsotaan kunhan nyt saan kaikki jutut hoidettua kuntoon. Blogin nimi pysyy samana ja sisältökin varmaan aika samanlaisena. Jätän tämän "vanhan" blogin tänne edelleen luettavaksi ja aloitan siellä uudessa vähän niin kuin puhtaalta pöydältä. 

Mutta se muutto tapahtuu siis vasta tässä tulevina viikkoina, ilmoittelen sitten tarkemmin. Nyt siellä ei ole vielä mitään avoinna (uteliaille tiedoksi :)).

Toivon kesäisempiä kelejä myös sinne Suomen puolelle!

2 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat taas, yritin metsästää uutta blogiasi ja luin siitä että olet loukannut selkääsikin, mutta en voinut muka kommentoida, puhumattakaan että saisin omille listoille. Toipumista, oli sekin pääsiäinen:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kumma ja kurja, että et voinut kommentoida sinne, en oikein osaa edes sanoa, mikä voisi olla ongelma. Sinne on kuitenkin tullut joitain kommentteja, niin periaatteessa sinne pitäisi päästä läpi. Mutta hienoa, että löysit sinne kuitenkin! Blogilla on myös facebook-sivut - jos käytät fb:a, niin ehkä voisit seurata sitä kautta?

   Joo, sellainen pääsiäinen oli osalleni sitten varattu :). Harmitti tietenkin, mutta kun sille ei mitään voinut. Sitä paitsi ehdin heti sen onnettomuuden jälkeen säikähtää niin paljon, että olin vain tosi onnellinen ja kiitollinen, että ei käynyt pahemmin.

   Mutta kiva tosiaan, että löysit taas blogini ja kiitos kommentistasi - tuli se perille tätäkin kautta :). Kauniita kevätpäiviä!

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!