lauantai 25. huhtikuuta 2015

Terveisiä vuonon rannalta

Terveisiä täältä Trondheimin läheltä, Surnadal-nimisestä paikasta. Olemme täällä tosiaankin oman kylämme taidekerhon kanssa viettämässä maalausviikonloppua. Pitää tehdä pikainen välipostaus, koska muuten tulee liikaa kuvia :).

Matka tänne kulki tosiaan norjalaisten kansallimaisemien läpi, eikä huokailustani tullut loppua koko kahdeksantuntisen automatkan aikana. Ensin Lillehammeriin, sieltä Gudbrandsdalenin läpi, Dovrefjellin yli ja sieltä rannikolle vuono-Norjaan. Kuvia napsin auton ikkunasta silloin kun en ollut kuskina, joten ne ovat vähän mitä ovat. Ja vain pienen pienen pieni häivähdys siinä kauneudesta ja mahtavuudesta, minkä läpi ajettiin. Viimeiset kuvat ovat täältä vuonon rannalta.

Eilen oli hauska viini-illallinen, nyt syödään aamiaista, sitten jatkuu maalaus ja illalla taas vähän viiniä ja hyvää ruokaa. Mukavaa on.

Mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Voih mitä maisemia!!! ♥
  Nauti, nauti ja vielä kerran nauti!! Kyllä minäkin vielä jonain päivänä tulen ihastelemaan samoja maisemia.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli upea ihan kaikilla tavoilla! Ja kannattaa todellakin tulla, jos ei ole vielä käynyt. Norja on niin lähellä ja niin hieno maa!

   Poista
 2. Kiitos terveisistä! :)
  Minua huokailutti katsoessani näitä upeita kuviasi, joten en ihmettele sinun huokailujasi siellä paikan päällä yhtään! Noihin maisemiin olisi vielä joskus hienoa päästä :)
  Oikein mukavaa maalausviikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tulla. Kuvat antavat vain pienen häivähdyksen näistä maisemista.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nyt kun paluumatkakin on tehty, niin nämä menomatkan maisemat henkivät todellakin rauhaa. Tulomatkalla ajeltiin huomattavasti dramaattisemmissa maisemissa.

   Poista
 4. No on kyllä kaunista! Me asumme kertakaikkisen kauniissa maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan vain kun laitan kuvia eiliseltä kotimatkalta :).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Täällä on aivan uskomattoman kauniita paikkoja!

   Poista
 6. Tuolla reitillä näkee hienoja maisemia. Muutama kesä sitten ajoimme Rondanen läpi ja minä olin, että onpas vaikuttavaa! Takapenkin matkustaja (silloin 10 v) piti maisemia vähän tylsinä, kun ei siellä oikein ollut mitään. :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rondanen kauneuden ymmärtäminen vaatii ehkä vähän "kypsyyttä" :). Me tultiin takaisin länsirannikkoa Molden kautta ja luulisin, että siellä 10-vuotiaskin olisi saattanut innostua. Oli nimittäin sen verran dramaattiset maisemat.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!