sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Saman otavan alla nyt myös instagramissa ja Pinterestissä

Saman otavan alla on myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä. Instagramissa julkaisen kuvia (mm. tämän postauksen kuvat) matkan varrelta. Kuvat ovat osittain samoja kuin täällä, mutta kaikki eivät tule blogipostauksiin asti. 

Pinterest taas on minulle loputon inspiraation lähde, johon keräilen itseäni inspiroivia kuvia - itse ottamiani kuvia en siellä toistaiseksi ole julkaissut.

Facebookissa olen ollut luvattoman passiivinen - yritän skarpata ja saada nekin sivut kuntoon. 

Instagram ja Pinterest ovat minulle suhteellisen uusia tuttavuuksia ja molempien kohdalla oli alussa vähän hankaluuksia. Instagarmissa olin varmaan puolitoista vuotta komella julkaistulla kuvalla :). En aluksi ihan ymmärtänyt kummankaan ideaa, mutta kun pahalle antaa pikkusormen niin… 

Nautin valokuvaamisesta ja rakastan ja inspiroidun hienoista kuvista - oli ne sitten maalauksia tai valokuvia. Nyt molemmat molemmat palvelut tuntuvat omilta, vaikka molempien kanssa on edelleen myös opettelua. 

Mitä Instagram ja Pinterest sitten ovat? Monille tuttuja juttuja mutta ei kaikille.  Molemmat perustuvat nimenomaan kuviin. 

Instagram on kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka perustuu, vaikkapa facebookista eroten, nimenomaan kuviin ja niiden jakamiseen, ei niinkään tekstipäivityksiin. Toki kuvia voi myös kommentoida. Instagramin kuvat otetaan pääasiassa kännykällä ja niitä voi muokata erilaisin suodattimin. Instagram on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan kännykällä, mutta kuvia pääsee katsomaan myös tietokoneelta.

Pinterest taas on ilmoitustaulutyyppinen kuvien ja linkkien sosiaalinen jakopalvelu. Sinne voi kerätä itselleen kiinnostavia kuvia ja linkkejä netistä eri aihealueiden alle. Itsellä näitä aihealueita on mm. puutarha, koti ja taide.

Tervetuloa tutustumaan, löydät nyt alustavat linkit molempiin sivupalkista. Muokkailen noita linkkejä fiksummiksi vielä paremmalla ajalla :).

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Olipas kiva löytö tämä blogisi. niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia =)

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmakuvia jälleen kerran! ♥
  Pinterestistä yritin löytää sinua / tätä blogiasi, mutta taidan olla totaalinen tumpelo, sillä epäonnistuin ;)
  ps. blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :).

   Tuolla oikealla sivupalkissa ihan äärimmäisenä alhaalla on linkki myös pinterestiin. Laitan kunnon linkit, kunhan olen saanut blogin varmuuskopioitua - en uskalla enne sitä kovin lisäillä koodeja…

   Ja kiitos haasteesta - kävin jo kurkkaamassa kysymykset :).

   Poista
 3. Pinterest on mulle vielä vähän vieras - opetteluvaiheessa. Instagram on tuttu.
  Ihania kuvia sulla täällä taas ja varsinkin tuo saapaskuva.

  Hyvää viikkoa sinne pohjoiseen :)
  Meillä oli muuten aamulla vain +3 astetta, eli lämpötila putosi lauantaista 14 astetta...hrrrr.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest onkin sitten sellainen paikka, että kun sen idean oivaltaa, niin loppua ei näy. Se on ihan pohjaton inspiraation lähde. Uskomaton paikka.

   Mulle tuo instagram on ollut vähän vaikeampi ottaa haltuun.

   Täälläkin oli hevosten vesiastia aamulla taas jäässä, mutta aurinko alkoi heti noustessaan lämmittää ihanasti - on tulossa hieno päivä.

   Poista
 4. Ai, mitä kuvia! Sanattomaks vetää! Riitta

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!