keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Aamukahvilla

Kun eilen pääsitte mukaan päiväkävelylle, niin tänään pääsette mukaan aamukahville (vähän jälkijunassa) ja saatte kurkistaa uutta työhuonettanikin. Minähän päätin joku aika sitten siirtää ruokapöydän työpöydäksi entiseen vierashuoneeseen ja tehdä siitä työhuoneen. Ruokapäydäksi raahasin takaisin vanhan pyöreän pöydän, joka oli täällä alunperin talon puolesta. Olen ollut oikein tyytyväinen.

Nyt sotkut pysyvät tuolla työhuoneen puolella ja ruokapöydän ääressä mahtuu myös syömään. Iso ruokapöytä sopii hyvin työpöydäksi, koska siinä on tarpeeksi tilaa vaikka ommella. Työhuone on valoisa ja maisemat suoraan joelle ja hevostarhaan, joten aika kiva siellä on istua ja puuhastella. Vähän pitää vielä viritellä tauluja seinille ja muuta, mutta se on ihan lempihuoneeni. Työpöydällä oli kuvaushetkellä projektit vähän kesken - yleensä se on tosi siisti ;).

Ja vierashuone tulee sitten tuonne vintille, kunhan saan sen valmiiksi… tai jos "joku" nyt harmittelee entisen vierashuoneen menetystä, niin tarvittaessa tuonne nykyiseen työhuoneeseen mahtuu oikein hyvin patja lattialle :).

Olen n i i n onnellinen tästä valon määrän lisääntymisestä - olen yksin kotimiehenä ja kuudelta oli vielä ihan valoisaa kun kävin syöttämässä eläimet. Nyt täällä on tähtikirkas taivas ja mittari plussan puolella. 

Nautitaan alkavasta keväästä!

10 kommenttia:

 1. Kauniita huoneita! Ja millaiset "taulut" näkyykään ikkuinoista. Veistoksellinen kissa pöydän alla. Valo on ihanaa ja kauneus tekee onnelliseksi. Kevätiloa Sulle! Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo näkymät käyvät kyllä taluista ja valoa tässä talossa riittää. Kissa joka patsastelee pöydän alla on ihana ystäväni, 12-vuotias Ines :).

   Poista
 2. Onpas siellä viihtyisää ja ah, mitkä näkymät ikkunasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tosi onnellinen tästä talosta. Talohan on oikeasti tosi vanha mutta ehkä omaan makuuni vähän turhankin moderniksi remontoitu. Mutta en valita. Tässä on tosi hyvä asua ja näköalat on hienot. Kuvissa ei näy, mutta tuossa virtaa myös joki pellon takana :).

   Poista
 3. Kiitos :). Valoisuus on yksi tämän talon parhaista puolista - aika ideaali kasveja ajatellen.

  VastaaPoista
 4. IHANA huone ja valo ja maisema ja kissa, ei mitenkään erityisesti tässä järjestyksessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ines on ihanin - kaikki muu on korvattavissa :).

   Poista
 5. Ekan kuvan interiööri kissoineen miellyttää silmääni ihan erityisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäänyt vastaamasta - anteeksi! Kiitos, kissat tekee kodin :)

   Poista

Kommentit ovat blogin suola, joten on tosi kiva, jos osallistut kommentoimalla!